Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Maku
Käyttötarkoitus
Ruokavalio
Ei sisällä
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
12 Barebells Milkshake 330 ml Barebells Milkshake 330 ml
Lisää vaihtoehtoja
-13%
60 8 x Barebells Milkshake 330 ml 8 x Barebells Milkshake 330 ml
Lisää vaihtoehtoja
-13%
22 8 x Barebells Milkshake 330 ml 8 x Barebells Milkshake 330 ml
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 28 sta 35

Patukoiden korkea proteiinipitoisuus auttaa kasvattamaan lihasmassaa

Jos kuntoilusi tavoitteena on kasvattaa lihasmassaa, sinun tulee noudattaa proteiinipitoista ruokavaliota, joka auttaa edistämään ja ylläpitämään lihasten kasvua. Ylimääräisen proteiinilisän avulla lihaksesi eivät katoa, vaikka pudottaisit painoasi, ja jos haluat kasvattaa lihaksiasi, se auttaa lisäämään lihasmassaa. Barebells-proteiinipatukat sisältävät noin 20–30 % proteiinia ja vain murto-osan sokeria.

Barebellsin proteiinipatukoiden ja -juomien käyttö täydentävät toisiaan

Nautitko mielelläsi toisinaan myös proteiinipirtelöitä? Barebells-patukoidemme lisäksi voit täydentää välipalaasi maukkaalla proteiinipirtelöllä. Pirtelöistä on saatavana useita makuja, kuten Forest Fruit ja Honey Melon.

Hemmottele itseäsi ensiluokkaisella välipalalla

Unohda epäterveelliset välipalat, jotka sisältävät runsaasti rasvaa ja tarpeettoman paljon sokeria. Barebellsin proteiinipatukka sisältää kaiken, mitä tarvitset makeanhimon tyydyttämiseen ja lihasmassan kasvattamiseen. Osta koko lavallinen proteiinipirtelöitä tai -patukoita ja nauti tuotteista treenin yhteydessä tai pidä mukanasi käytettäväksi nälän yllättäessä. Löydät Barebellsin tuotteet valikoimastamme, aina parhaaseen hintaan.