Pari vuotta sitten Renjers-yrityksen perustajan, Timin, isällä oli yritys Pohjois-Ruotsissa. Yritys oli saksalainen leipomo, joka valmisti perinteisiä saksalaisia leipiä ja leivoksia. Isä lensi vähintään kerran kuukaudessa Ruotsiin tarkastamaan leipomon tilanteen. Yhdellä näiden talviaikaan tapahtuneiden reissujen aikana Tim kulki mukana ja koki fantastisia päiviä, jotka koostuivat moottorikelkkailusta, valjakkoajeluista, pilkkimisestä ja nukkumisesta teltassa leiritulen äärellä. Tuona iltana Tim maistoi kuivattua poronlihaa ensimmäisen kerran ja koki makuelämyksen, jota hän ei koskaan unohtanut.
Pari vuotta myöhemmin, Tim tuli Lundiin opiskelemaan yrittäjyyttä ja kuvitteli kokoavansa tiimin, jonka avulla voisi kehittää sovelluksen tai jonkin kotisivupalvelun, joita useimmat sen ajan yrittäjät tekivät. Kun hän teki listaa mahdollisista liikeideoista, hän sai puhelun isältään, joka muistutti häntä hetkistä teltassa Arjeplogissa, jossa hän maistoi fantastista kuivattua poronlihaa. Miettimättä ajatusta sen enempää, hän laittoi poronlihan listalleen ja esitteli koko listan luokkatovereilleen muutamaa päivää myöhemmin. Suoraan esityksen jälkeen Anton ja Alex ottivat yhteyttä Timiin ja pitivät hänen ideaansa kiinnostavana, vaikka se saattaisi olla alkuun hieman haastava. Kaikki kolme kokeilivat poronlihaa ja havaitsivat pian, että poronlihasta tehty kuivaliha on ainutlaatuinen tuote, niin herkullinen ettei sitä tulisi pitää vain harvojen herkkuna. Ja niin sai alkunsa yritys nimeltä Renjer...