Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Varastossa
Hinta
Tuote 28 sta 60
Meiltä löydät valikoiman luonnollisia ja hyvänmakuisia Wellawaren tuotteita, jotka eivät sisällä keinotekoisia ainesosia. Sen lisäksi, että tuotemerkki sopii liikkujille, se sopii myös niille, jotka arvostavat ympäristöystävällisyyttä, sillä kaikki tuotteet valmistetaan ruotsalaisissa tehtaissa. Tämä vähentää toimitusmatkaa ja säästää luontoa.


Wellawaren toiminnalliset lisäravinteet

Wellawaren valikoimasta löydät paljon vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja sisältäviä tuotteita, kuten:

  • Gummies-vitamiinit – Purutabletit sopivat täydellisesti kaikille niille, joilla on vaikeuksia niellä tavallisia tabletteja tai jotka yksinkertaisesti pitävät enemmän purutableteista. Hyvänmakuisia vitamiineja on saatavilla eri käyttötarkoituksiin.
  • Proteiinijauheet – Tuotteesta riippumatta proteiinijauhetta voidaan helposti lisätä esimerkiksi smoothieihin tai nauttia vaikkapa proteiinijuomana yhdessä maidon tai kasvijuoman kanssa. Wellaware Vegan Protein Blend sopii liikkujille, mutta on myös erinomainen proteiinin lähde vegaaneille ja kasvissyöjille.
  • Tabletit ja kapselit – Varmista, että saat tarpeeksi vitamiineja ja mineraaleja esimerkiksi Wellawaren multivitamiinien ja D3-vitamiinitablettien avulla. Tai paranna vastaavasti ruoansulatusta Wellaware Bellyn avulla tai edistä luuston normaalia toimintaa Wellaware Rosehip -kapseleilla.