Viimeinen mahdollisuus

10
Varastontyhjennys
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

JNX Sports The Curse

39.90 - €49.90
Yksittäisten tuotteiden summa:
Maku
Fruit Punch Varastossa €49.90 Parasta ennen: Blue Raspberry Loppunut varastosta 49.90 €39.90 Parasta ennen: Green Apple Loppunut varastosta 49.90 €39.90 Parasta ennen:
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(3)
Tuotenro: PB-1954

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Pre Workout / PWO

 • Tuotekuvaus
 • The Curse voi olla yksi voimakkaimmista ja hämmästyttävimmistä ennen treeniä -tuotteista planeetalla tänään.
  The Cures voi tarjota sinulle:
  • Hullun energian
  • Mentaalisen keskittymisen
  • Pumpin
  • Hyvän maun
  • 50 annosta per purkki

  Sinun täytyy todella kokeilla tätä ymmärtääksesi kuinka hyvä se on, ota 1 tai 2 kauhallista 2,5 - 3,5 dl vettä ja BOOM... 30 minuuttia myöhemmin ainoa asia mitä haluat tehdä on mennä salille ja nostaa kaikkea mitä näet.

  Intensiivinen mentaalinen keskittyminen, valtava energian lisäys ja hullu halu työntää itsesi yli normaalin ihmisen kestävyyden rajojen.

  Mikään ei tule tiellesi, painot murenevat ympärilläsi.

  Olet kokeillut muita, joten kokeile nyt parasta... The Curse... Vapauta helvetti!!

  Annostusohje:
  Ota 1-3 kauhallista (5-15 g) ja sekoita 250-350 ml veteen.

  Koko:
  250 g - 50 annosta
  Koko:
  250 g
  Maku:
  Fruit Punch, Omena, Vadelma
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Sisältö 1 kauha (5 g) 3 kauhaa kohti (15 g)
  Beeta-alaniini 1,6 g 4,8 g
  Kreatiinimonohydraatti 1 g 3 g
  L-sitrulliini 0,7 g 1,4 g
  Sitruunahappo 593 mg 1779 g
  Arganiini-alfa-ketoglutaraatti 300 mg 900 mg
  Kofeiini 145 mg 435 mg
  Oleuropeiini aglykon 2 mg 6 mg


  Ainesosat Green Apple:
  beeta-alaniini, kreatiinimonohydraatti, L-sitrulliini, sitruunahappo, arginiini-alfa-ketoglutaraatti (AAKG) 1: 1, happamuudensäätöaine omenahappo, aromi, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, kofeiini, aromi, makeutusaine (sukraloosi), sukraloosi, väriaineet (Tartratsiini: Saattaa vaikuttaa negatiivisesti lasten käyttäytymiseen ja keskittymiseen, Brilliant blue FCF), oleuropeiiniaglykoni ( Olea Europea -uutteesta).

  Ainekset Blue Raspberry: Beeta-alaniini, kreatiinimonohydraatti, L-sitrulliini, sitruunahappo, arginiini-alfa-ketoglutaraatti (AAKG) 1: 1, aromi, makeutusaine asesulfaami-K, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, kofeiini, makeutusaine sokerilukleosiini, FCom (otteista Olea Europeasta ).

  Ainekset Lemon Rush: beeta-alaniini, kreatiinimonohydraatti, L-sitrulliini, sitruunahappo, arginiini-alfa-ketoglutaraatti (AAKG) 1: 1, aromi, kofeiini, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K), aromi, väriaine Tartratsiini: Saattaa vaikuttaa negatiivisesti lasten käyttäytymiseen ja keskittymiseen, oleuropeiiniaglykoni ( Olea Europea -uutteista).

  Allergiatiedot: Sisältää makeutusaineita. Sisältää kofeiinia (435 mg / päivittäinen annos)

 • FAQ

Arvostelut (3)

3 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Anders 2018-05-01
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Yritti 1 kauha ei tuntenut mitään. Kokeiltu 2 ei tuntenut mitään. Kokeiltu 3 tunsi hyvin vähän pistelyä käsivarsissa. Valitettavasti ei toimi minulla.
Ann 2016-03-11
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Otti 1 kauhan ja tuntuu ehdottomasti, mutta tunnen sen nopeammin kuin sanotaan. Tarttuu hieman ihoon, hikoilet enemmän, mutta saat enemmän pumppua ja energiaa. Joskus koe, että saatat saada pienen kaatumisen sen jälkeen noin 1, 5 tuntia el jotain, mutta en ole varma kuvittelenko. Ansaitsevat rahat joka tapauksessa minulle. Ostin vihreän omenan ja se maistuu täysin ok.
jerker 2015-11-23
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Mielestäni täysin surkea, mutta melko kestävä pwo: lle, toisen tölkin sisällä hemopump v2.0 toimii edelleen, useimmat pwo-tuotteet lopettavat yleensä toimituksen puolen tölkin jälkeen. Otin 3 kauhaa tätä, ei paskaa, nyt sain tämän purkin, mutta hyvä motto kyllä
Näytä lisää
3 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5