Viimeinen mahdollisuus

2
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Fairing Amino Rush 500 g

€39.90
Maku
Strawberry Kiwi Varastossa Parasta ennen:
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(1)
Tuotenro: PB-1176

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa EAA

 • Tuotekuvaus
 • Fairings Amino Rush on konsentraatti vapaita, välttämättömiä aminohappoja, joilla on korkein puhtausaste ja joka imeytyy elimistöön erittäin nopeasti.

  Karsinnat Amino RUSH on saanut kaksi uutta ja jännittävää makua, Raspberry lemonade ja Strawberry kiwi. Lisäksi pakkauksessa on täysin uusi raikas muotoilu.

  • Lihasten kasvattaminen.
  • Nopeuttaa palautumista.
  • Stimuloi hormonituotantoa.


  Fairings Amino Rush
    on tiiviste vapaista, välttämättömistä aminohapoista, joilla on korkein puhtausaste ja jotka imeytyvät elimistöön erittäin nopeasti. Välttämättömien aminohappojen saanti voi stimuloida lihastesi rakentamista ja palautumista kovan harjoittelun aikana ja sen jälkeen.

    Amino Rushissa   on välttämättömiä aminohappoja vapaassa muodossa, mikä antaa edun siitä, että ne imeytyvät hyvin nopeasti ja kulkeutuvat työskenteleviin lihaksiin. Hieman yli kolme neljäsosaa aminohapoista on haarautuneen ketjun aminohappoja (BCAA), joista suurin osa on L-leusiinia. L-leusiini on aminohappo, joka on tärkein lihastesi kasvulle ja palautumiselle.

  Arginiini stimuloi lisääntynyttä verenkiertoa edistämällä typpioksidin synteesiä, mikä johtaa voimakkaampaan lihaspumppiin.

  Amino Rush on täysin vapaa täyteaineista, hiilihydraateista ja rasvoista, joten välttämättömien aminohappojen osuus on suurin. Amino Rush sopii myös sinulle, joka on kasvissyöjä/vegaani tai et siedä muita maitopohjaisia proteiinituotteita.

  Essential Amino Rush   voidaan ottaa toistuvasti harjoittelun aikana proteiinisynteesin ja palautumisen maksimoimiseksi. Yli 10 g EAA:n saanti annosta kohden ei kuitenkaan aiheuta lisävaikutuksia. Parhaan palautumisvaikutuksen saavuttamiseksi on suositeltavaa yhdistää Amino Rush nopeasti hiilihydraatteihin harjoittelun jälkeen.


  Annostusehdotukset:
  1 annos = 1 mitallinen (noin 10 g) sekoitettuna 2-3 dl:aan vettä ja otetaan 10 minuuttia ennen harjoittelua ja yksi annos heti sen jälkeen. Älä ylitä 3 annosta/päivä.

  Koko:
  500g
  Koko:
  500 g
  Maku:
  Mansikka
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Ravintoarvo /

  100 g

  Tarjoilu (10g)

  Energia kJ / kcal

  1540/370

  154/37

  Rasva

  0 g

  0 g

  Hiilihydraatit

  1g

  0,1 g

  - josta sokereita

  0 g

  0 g

  Proteiini *

  92 g

  9,2 g

  Suola

  0 g

  0 g

  * 100% vapaita, välttämättömiä aminohappoja

  Sisällysluettelo

  Annos (10g)

  BCAA ** 2: 1: 1

  6800mg

  L-leusiini

  3400mg

  L-Valin

  1700mg

  L-isoleusiini

  1700mg

  L-lysiini

  950mg

  L-fenyylialaniini

  700mg

  L-arginiini

  500mg

  L-histidiini

  100mg

  L-Treonin

  100mg

  L-metioniini

  100mg

  **Aminohapot muodostavat 73 % haaraketjuisista aminohapoista

  Ainekset

  L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiini, L-lysiini, fenyylialaniini, L-arginiini-HCL, omenahappo, L-histidiini, L-metioniini, L-troniini, aromit, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K).

 • FAQ

Arvostelut (1)

1 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Markus lingh 2015-06-01
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Olen maistuva helvetissä, kun makuun tulee .. olen kokeillut muita tämän valmistajan tuotteita ja ne kaikki maistivat niin pahalta, että antoivat ne ystävälle, joka puolestaan
Näytä lisää
1 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


30 päivän palautusoikeus

Maksa Klarnalla

Hintatakuu

Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin

Maksa laskulla ilman kuluja

Ilmainen palautus

Klarna
Visa
Mastercard
Budbee
Posti

Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5