Viimeinen mahdollisuus

17
Summer Sale
18
€53.80
Pakettihinta
22 %
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 15 kertaa viimeisten päivien aikana

2 x GAAM EAA 400 g

1 kpl
€20.90 -22%
2 kpl
€41.80 -18%
3 kpl
€62.70 -14%
€50.90 / €41.80
€33.90

Aiempi alin hinta

€33.90
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
€53.80Yksittäisten tuotteiden summa:Lkm:

Suositellut tuotteet

€3 .90 €5 .90
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(5)
Varastotuote: 2-4 Työpäivää Tuotenro: PB-215555

Suosituimmat tuotteet kategoriassa EAA

 • Tuotekuvaus
 • EAA on suosittu ravintolisä, joka sisältää välttämättömiä aminohappoja eli jotain, mitä kehosi tarvitsee rakentaakseen ja korjatakseen lihaksiasi treenin jälkeen.
  GAAM EAA -ravintolisä sisältää elintärkeitä aminohappoja, joilla on merkittävä rooli proteiinisynteesissä sekä lihasmassan kasvussa. Elintärkeät aminohapot ovat aminohappoja, joita elimistö tarvitsee, mutta ei voi tuottaa itse.

  • Sisältää 36 annosta
  • Imeytyy nopeasti elimistöön
  • Elvyttää lihaksiasi
  • Elintärkeitä aminohappoja


  EAA ja treeni

  Aminohappojen, kuten EAA:n etu on se, että ne ovat proteiinia puhtaassa olomuodossaan. Ne imeytyvät suoraan elimistöön ja ehtivät lihasten hyödynnettäväksi vain muutamassa minuutissa. Proteiinijauhe on pilkottava aminohapoiksi, ennen kuin se imeytyy kunnolla. Se on oikea tapa erityisesti silloin, kun haluat tarjota kehollesi proteiinia hieman pidemmäksi ajaksi.

  Juomalla EAA:ta ennen tai jälkeen treenin tai sen aikana stimuloit lihaskasvua ja edistät lihasten palautumista. Lisäksi se maistuu paljon paremmalta treenin lomassa kuin pelkkä vesi.

  EAA vai BCAA?

  EAA tarkoittaa elintärkeitä aminohappoja ja BCAA tarkoittaa haaraketjuisia aminohappoja. EAA on yhdeksän eri aminohapon yhdistelmä, kun taas BCAA sisältää kolmea eri aminohappoa. Molemmat vaikuttavat positiivisesti palautumiseen ja proteiinisynteesiin. Sinä valitset, kuinka monta aminohappoa haluat nauttia.


  Annostusohje:
  Sekoita mitallinen (11 g) jauhetta ja 3 dl vettä sekoituspullossa ja ravista varovasti. Voidaan käyttää ennen tai jälkeen treenin tai sen aikana.

  Määrä:
  400 g (36 annosta).
  Koko:
  400 g
  Käyttötarkoitus:
  Kasvata lihaksia
  Muoto:
  Pulveri
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • SISÄLTÖ PER1 ANNOS
  L-LEUSIINI3 000 MG
  L-GLUTAMIINI1 000 MG
  L-GLYSIINI1 000 MG
  L-LYSIINI1 000 MG
  L-VALIINI500 MG
  L-ISOLEUSIINI500 MG
  L-ALANIINI350 MG
  L-FENYYLIALANIINI350 MG
  L-TREONIINI350 MG
  L-HISTIDIINI350 MG
  L-METIONIINI350 MG
  L-TRYPTOFAANI350 MG

  L-LEUSIINI, L-VALIINI, L-ISOLEUSIINI, L-GLUTAMIINI, L-GLYSIINI, L-LYSIINI, L-ALANIINI, L-FENYYLIALANIINI, L-TREONIINI, L-HISTIDIINI, HAPPAMUUDENSÄÄTÖAINE: OMENAHAPPO (E 296), AROMI, L-METIONIINI, L-TRYPTOFAANI.

  Makeutusaineet: Aspartaami, Asesulfaami K, Sisältää fenyylialaniinin lähteen

  Paakkuuntumisenestoaine:
   Piidioksidi (E551)

  Allergiatiedot: Sisältää fenyylialaniinin lähteen

 • FAQ

Arvostelut (5)

5 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Antti 2024-01-09
Vahvistettu ostos
Todella positiivinen yllätys miten hyvää tämä oli. Ja kun vertaa hintaa muiden valmistajien EAA:han täyttyy antaa 5/5 tähteä. Maku vaihtoehtoja on tarjolla paljon joten siitäkin vielä iso plussa.
Joonatan 2023-09-18
Maku on ihan jees. Sekottuu hyvin
Teemu Huhtala 2023-04-21
Vahvistettu ostos
Tasapainoinen sisältö sisältäen kaikki välttämättömät aminohapot. Sekoittuu hyvin ja treenijuomana herkullinen. Loisto tuote, mitä ostan lisää:)
Saara 2023-04-12
Tilasin kerralla kaksi koska nämä ovat niin hyviä! Makuina Candy Monkeys ja se toi mieleeni hubba bubba purkan ennemmin mutta tykkäsin!😊 Toisena makuna tilasin super sourin ja se oli kivan kirpsakka!
Näytä lisää
5 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5