Viimeinen mahdollisuus

10
Kampanja
18
€80.70
Pakettihinta
26 %
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 6 kertaa viimeisten päivien aikana

3 x GAAM EAA 400 g

1 kpl
€19.90 -26%
2 kpl
€39.80 -22%
3 kpl
€59.70 -18%
€72.90 / €59.70
€59.70

Aiempi alin hinta

€59.70
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
€80.70Yksittäisten tuotteiden summa:


Lkm:

Suositellut tuotteet

€3 .90 €5 .90
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(3)
Varastotuote: 2-4 Työpäivää Tuotenro: PB-208932

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa EAA

 • Tuotekuvaus
 • EAA on suosittu ravintolisä, joka sisältää välttämättömiä aminohappoja eli jotain, mitä kehosi tarvitsee rakentaakseen ja korjatakseen lihaksiasi treenin jälkeen.
  GAAM EAA -ravintolisä sisältää elintärkeitä aminohappoja, joilla on merkittävä rooli proteiinisynteesissä sekä lihasmassan kasvussa. Elintärkeät aminohapot ovat aminohappoja, joita elimistö tarvitsee, mutta ei voi tuottaa itse.

  • Sisältää 36 annosta
  • Imeytyy nopeasti elimistöön
  • Elvyttää lihaksiasi
  • Elintärkeitä aminohappoja


  EAA ja treeni

  Aminohappojen, kuten EAA:n etu on se, että ne ovat proteiinia puhtaassa olomuodossaan. Ne imeytyvät suoraan elimistöön ja ehtivät lihasten hyödynnettäväksi vain muutamassa minuutissa. Proteiinijauhe on pilkottava aminohapoiksi, ennen kuin se imeytyy kunnolla. Se on oikea tapa erityisesti silloin, kun haluat tarjota kehollesi proteiinia hieman pidemmäksi ajaksi.

  Juomalla EAA:ta ennen tai jälkeen treenin tai sen aikana stimuloit lihaskasvua ja edistät lihasten palautumista. Lisäksi se maistuu paljon paremmalta treenin lomassa kuin pelkkä vesi.

  EAA vai BCAA?

  EAA tarkoittaa elintärkeitä aminohappoja ja BCAA tarkoittaa haaraketjuisia aminohappoja. EAA on yhdeksän eri aminohapon yhdistelmä, kun taas BCAA sisältää kolmea eri aminohappoa. Molemmat vaikuttavat positiivisesti palautumiseen ja proteiinisynteesiin. Sinä valitset, kuinka monta aminohappoa haluat nauttia.


  Annostusohje:
  Sekoita mitallinen (11 g) jauhetta ja 3 dl vettä sekoituspullossa ja ravista varovasti. Voidaan käyttää ennen tai jälkeen treenin tai sen aikana.

  Määrä:
  400 g (36 annosta).
  Ei sisällä:
  Gelatiini, Gluteeni, Kananmuna, Laktoosi, Lisätty sokeri, Pähkinät, Soija
  Koko:
  400 g
  Käyttötarkoitus:
  Kasvata lihaksia
  Muoto:
  Pulveri
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Sisältö annosta kohden / Content per dosage (noin 11 g)

  L-Leusiinia1700 mg
  Glysiiniä1500 mg
  L-Valiinia850 mg
  L-Isoleusiinia850 mg
  L-Lysiiniä750 mg
  L-Alaniinia750 mg
  L-Treoniinia400 mg
  L-Fenyylialaniinia400 mg
  DL-Metioniinia100 mg
  L-Histidiiniä100 mg

  Ainesosat: L-leusiini, glysiini, L-valiini, L-isoleusiini, L-lysiini, L-alaniini L-treoniini, L-fenyylialaniini, DL-metioniini, L-histidiini. Paakkuuntumisenestoaineet: isomalti, piidioksidi. Happamuudensäätöaineet: sitruunahappo, omenahappo. Aromit, makeutusaineet: sukraloosi, asesulfaami K, aspartaami. Väriaine: E160.
 • FAQ

Arvostelut (3)

3 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Fouad 2023-11-30
Paras makuinen aminohappo ikinä, paljon erilaisia makuja.
Niilo 2023-11-18
Vahvistettu ostos
Todella hyvänmakuinen tuote. Maku peittää muiden mahdollisten ainesten sisältämät maut, eli on voimakas mutta ei kuitenkaan ala tympiä. Suosittelen!
Sami 2023-11-09
Paremman makuisia EAA:ta et löydä mistään. Ja toimii hyvin salijuomana.
Näytä lisää
3 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5