Viimeinen mahdollisuus

4
Golden Deals!
40
€30
Pakettihinta
50 %
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 2 kertaa viimeisten päivien aikana

12 x GAAM Soft bar 55 g Toffee

1 kpl
€2.50
12 kpl
€14.90 -40%
Sekoituslaatikko
€14.90 -40%
€24.90 / €14.90
€14.90

Aiempi alin hinta

€14.90
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
€30Yksittäisten tuotteiden summa:
Lkm:

Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)
Varastotuote: 2-4 Työpäivää Tuotenro: PB-13239 Kappalehinta: 1.24 eur

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Proteiinipatukat

 • Tuotekuvaus
 • Esittelemme GAAM Soft Barin - täydellisen välipalan aktiiviseen elämäntapaan! Etsitkö herkullista ja ravitsevaa välipalaa, joka antaa energiaa kehollesi vaativina päivinä? Etsintäsi on ohi, sillä GAAM Soft Bar on täynnä proteiinia ja makuelämyksiä. Tämä 55 g:n patukka on täydellinen valinta terveys- ja liikuntatietoisille ihmisille liikkeellä ollessa.
  GAAM Soft Bar on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan tasapainoinen yhdistelmä energiaa ja proteiinia lihasten kasvun ja palautumisen tukemiseksi. Toisin kuin monet muut markkinoilla olevat patukat, tämä patukka on uskomattoman tyydyttävä pureskella. Olipa sitten nautit sitä nopeana välipalana aterioiden välillä tai palkintona treenin jälkeen.

  • Uskomattoman pehmeä koostumus
  • 19 g proteiinia per patukka
  • Ei lisättyä sokeria
  • Todella hyvä maku
  • Alle 200 kcal

  Aito nautinto!
  Yksi GAAM Soft Barin merkittävimmistä ominaisuuksista on sen ainutlaatuinen makeutusaine erytritoli, joka tekee siitä lähes erottamattoman tavallisista karkkihyllyn patukoista. GAAM Soft Bar ei vain maistu parhaalta luokassaan, se sisältää myös vähemmän kaloreita JA 20% enemmän proteiinia kuin johtava kilpailija!

  Ihanteellinen koko!
  Tämä 55 g patukka tarjoaa täydellisen annoksen tarvitsemaasi energiaa ilman, että se painaa sinua alas. Se on erinomainen valinta fyysisiin aktiviteetteihin, kuten vaellukseen, pyöräilyyn tai kuntosaliharjoitteluun. GAAM Soft Barin avulla voit pitää energian ja keskittymisen yllä koko päivän, riippumatta siitä, kuinka vaativaa se on.

  Vain parasta sinulle!
  Lisäksi GAAM Soft Bar on vapaa lisätystä sokerista, gluteenista ja palmuöljystä. Uskomme tarjoavamme tuotteen, joka on luonnollinen kuin mahdollista ja varmistaa, että saat vain parhaat ainesosat. Jokainen pala on herkullinen ja terveellinen välipala, joka tukee yleistä hyvinvointiasi.

  Valmis milloin tahansa, missä tahansa!
  Olitpa sitten kuntoharrastaja, kiireinen ammattilainen tai yksinkertaisesti pidät terveellisistä välipaloista, GAAM Soft Bar on täydellinen valinta. Ota se mukaasi nopeaksi aamiaiseksi liikkeellä ollessasi, pidä se laukussa tyydyttääksesi makeanhimosi iltapäivällä tai nauti siitä herkullisena vaihtoehtona karkille.

  Mikä on erytritoli?
  Erytritoli on makeutusaine, joka ei vaikuta verensokeriin toisin kuin muut markkinoilla olevat makeutusaineet. Se on myös kaloriton verrattuna muihin sokerialkoholeihin, mikä tarkoittaa, että jokainen patukka sisältää alle 200 kcal! Erytritoli on myös erittäin hellä vatsalle ja suolistolle, joten se sopii myös herkille henkilöille. Erytritoli on tällä hetkellä ainutlaatuinen GAAM Soft Barissa, kokeile eroa tänään.

  Kompromissitonta!
  Älä tee kompromisseja maun tai ravintoarvon suhteen - valitse GAAM Soft Bar ja koe maun, laadun ja mukavuuden täydellinen yhdistelmä. Anna kehollesi energiaa ja ilahduta makunystyröitäsi jokaisella puraisulla. Kokeile GAAM Soft Baria tänään ja ota askel kohti terveellisempää ja aktiivisempaa elämäntapaa!

  Käyttöohje:
  Ota patukka treenin yhteydessä tai herkullisena välipalana.
  Ei sisällä:
  Aspartaami, Gluteeni, Lisätty sokeri, Palmuöljy
  Koko:
  55 g
  Käyttötarkoitus:
  Kasvata lihaksia, Palautuminen
  Maku:
  Toffee
  Tämä on proteiinipatukka, joka täydentää päivittäistä proteiininsaantia. Ei korvaa monipuolista ruokavaliota.
 • Ainesosat
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5