Viimeinen mahdollisuus

21
Varastontyhjennys
28
Pakettihinta

fitnessjunkie Creatine 300 g Kreatiini

1 kpl
€12.90 -28%
2 kpl
€32.90 -8%
3 kpl
€46.90 -13%
€17.90 / €12.90
€14.90

Aiempi alin hinta

€14.90
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 

Suositellut tuotteet

€3 .87 €4 .90
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)
Varastotuote: 2-4 Työpäivää Tuotenro: PB-78789

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Kreatiinimonohydraatti

 • Tuotekuvaus
 • Jos olet tosissaan harjoittelemassasi ja haluat saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset, kreatiinimonohydraatti on lisäravinne, jota sinun tulee harkita. Kreatiini on yksi tutkituimmista ja tehokkaimmista lisäravinteista voiman, kestävyyden ja lihasten kasvun parantamiseksi.
  Kreatiini auttaa lisäämään fyysistä voimaa, mikä mahdollistaa raskaampien painojen nostamisen ja intensiivisemmän harjoittelun suorittamisen. Kreatiinimonohydraatin avulla voit harjoitella pidempään ja intensiivisemmin, mikä on ratkaisevaa tavoitteidesi saavuttamiseksi.

  • Parantunut kestävyys
  • Lisääntynyt palautuminen
  • Lisääntynyt voima
  • Lihaskasvu


  Maksimoi harjoittelutuloksesi kreatiinilla!


  Kreatiini edistää lihaskasvua lisäämällä solunestettä ja luomalla siten suotuisan ympäristön lihasten rakentamiselle. Nopea palautuminen harjoittelun jälkeen on ratkaisevan tärkeää. Kreatiini auttaa sinua toipumaan nopeammin, mikä tarkoittaa, että voit harjoitella useammin.

  Jos haluat maksimoida harjoittelutuloksesi ja saavuttaa tavoitteesi nopeammin, niin kreatiinimonohydraatti on täydellinen lisäravinne sinulle. Tilaa kreatiinimonohydraattisi tänään ja vie harjoittelusi seuraavalle tasolle!


  Annostusohje:
  Sekoita päivittäin yksi annos haluamasi nesteen kanssa, nopeat hiilihydraatit parantavat imeytymistä. Ota kreatiini suoraan harjoittelun jälkeen tai aamiaisella lepopäivinä.
  Ei sisällä:
  Aspartaami, Gluteeni, Laktoosi, Sokeri, Väriaineet
  Koko:
  300 g
  Käyttötarkoitus:
  Kasvata lihaksia, Kestävyys, Tule vahvaksi
  Maku:
  Natural
  Muoto:
  Pulveri
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Ainesosat: kreatiinimonohydraatti, paakkuuntumisenestoaineet (kalsiumsilikaatti E552, trikalsiumfosfaatti E341, piidioksidi E551, maltodekstriini).
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5