Viimeinen mahdollisuus

24
Golden Deals!
40
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 31 kertaa viimeisten päivien aikana

GAAM TEST 120 caps

120 kapselia
€14.90 -40%
240 kapselia
€29.90 -36%
360 kapselia
€42.90 -36%
€24.90 / €14.90
€14.90

Aiempi alin hinta

€14.90
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(2)

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Testosteroniboosterit

 • Tuotekuvaus
 • GAAM-tuotemerkin täydellinen ja suuriannoksinen testosteroniboosteri. GAAM Power Series TEST lisää kehon luonnollista miespuolisen kasvuhormonin vapautumista ja optimoi vapaata testosteronia.
  Testosteronipuutos on yleistä ja voi johtua useista tekijöistä, kuten stressistä, iästä, elintarvikkeissa olevista kemikaaleista, hengitettävän ilman päästöistä ja syödyn ruoan epätervellisyydestä. Testosteronin puute voi ilmetä masennuksena, ahdistuksena ja lisääntyneenä rasvavarastona.

  GAAM Power Series on sarja tuotteita, jotka on suunniteltu vahvuutta ja suorituskykyä varten! Se saavutetaan hyvin harkituilla ja reiluilla annoksilla hyvin tutkittuja ainesosia, jotka todella toimivat. Power Series -sarja on kehitetty yhteistyössä Ruotsin johtavan ravintolisien valmistajan kanssa! Niissä käytetään turvallisia ja tehokkaita, erittäin korkealaatuisia ainesosia, jotka antavat sinulle haluamasi tulokset.

  • Lisääntynyt hyvinvointi
  • Parempi fysiikka
  • Lisääntynyt vahvuus
  • Tehokkaampi palautuminen
  • Yleisesti parempi suorituskyky


  Optimoi terveytesi ja liikuntasi GAAM Power Series TESTillä!

  Lisääntynyt vapaan testosteronin määrä elimistössä johtaa lisääntyneeseen lihasmassaan ja pienempään kehon rasvaan, mikä parantaa kehon koostumusta! Kehon lisääntynyt testosteronitaso vaikuttaa positiivisesti paitsi fysiikkaasi ja harjoitteluusi, myös psyykeen ja hyvinvoinnin lisääntymiseen, mikä tekee sinusta onnellisemman ja motivoituneemman harjoitteluun ja elämään yleensä. 

  Kenelle tuote on tarkoitettu?

  GAAM Power Series TEST on tuote, joka on kehitetty ja mukautettu aikuisille ja terveille miehille, jotka haluavat parantaa kehonsa koostumusta ja lisätä fyysistä suorituskykyään ja henkistä hyvinvointiaan turvallisella, luonnollisella ja tehokkaalla tavalla. 


  Annostus:
  4 kapselia päivittäin aamulla, mieluiten ennen aamiaista.

  Määrä:
  120 kapselia - 40 annosta
  Ei sisällä:
  Aspartaami, Gluteeni, Kala, Kananmuna, Laktoosi, Maito, Maitoproteiini, Pähkinät, Palmuöljy, Soija, Sokeri
  Koko:
  120 caps
  Käyttötarkoitus:
  Kasvata lihaksia, Painon nousu, Tule vahvaksi, Voi hyvin
  Muoto:
  Kapseli
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Sisältö Per 4 kapselia
  D-asparagiinihappo (DAA) 1 200 mg
  Rohtosarviapila 400 mg
  Nokkosuute 132 mg
  Magnesium 102,4 g
  Inkiväärijuuri 100 mg
  Ruusujuuri 80 mg
  Sinkki 8 mg (80 % RDI)
  Piperiini 4 mg
  B6-vitamiini 1,04 mg (76 % RDI)

  Muut ainesosat: D-asparagiinihappo, magnesiumsitraatti, rohtosarviapila (Trigonella foenum-graecum), nokkosuute (Urtica dioica), inkiväärijuuri (Zingiber officinale), ruusujuuri (Rhodiola rosea), sinkkiglukonaatti, piperiini (Piper nigrum), pyridoksiinihydrokloridi, täyteaineet (magnesiumsuolat rasvahapoista, piidioksidi), geelikapseli (gelatiini (naudasta), peiteaine (titaanidioksidi), väriaineet (keltainen rautaoksidi, punainen rautaoksidi).

  Saattaa sisältää jäämiä maidosta, KANANMUNASTA, SOIJASTA ja KAURASTA. Säilytettävä kuivassa ja viileässä paikassa normaalissa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa.
 • FAQ

Arvostelut (2)

2 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
2020-06-30
Vahvistettu ostos
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Pettynyt! Mitään ei tapahtunut
Victor Yalcin 2020-06-15
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Tuotteesi ovat korkealaatuisia kohtuulliseen hintaan. Sinulla on hyvä valinta ja valikoima. Olen tyytyväinen ostamaani, toivottavasti löytyy useita mielenkiintoisia löytöjä hyvillä hinnoilla.
Näytä lisää
2 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5