Viimeinen mahdollisuus

1
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Mutant Pump 154 caps

€39.90
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(2)

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Pre Workout / PWO

 • Tuotekuvaus
 • MUTANT PUMP -tuotteen avulla saat täysin uuden fiiliksen pumppiisi! Siksi uusi MUTANT PUMP on nyt maailman vahvin lihasstimulaattori.
  Uusi MUTANT PUMP on kaksitoiminen N.0. -pump-tuote, joka sisältää vallankumouksellisen uuden ainesosan tukemaan sinua, kun haluat pidentää lihasvaikutusta. MUTANT PUMPin avulla saat täysin uuden fiiliksen pumppiisi. Siksi uusi MUTANT PUMP on nyt maailman vahvin lihasstimulaattori.

  • Parantaa verenkiertoa
  • Patentoitu arginiiniseos
  • Aiheuttaa kivenkovan lihaspumpin

  MUTANT PUMP: ssa käytetty Hybrid Bullet -kapseliteknologia varmistaa, että tärkeimmät ainesosat ovat suojattu vatsan matalalta pH: lta (happamalta ympäristöltä) ja ne vapautuvat siellä, missä ne imeytyvät aktiivisesti ohutsuolessa pH-arvolla 6,5, mikä on tehokas hiukkasten maksimaaliseen imeytymiseen ja hyödyntämiseen.

  Annostusehdotukset:
  Ota 7 kapselia 10-15 minuuttia ennen harjoittelua yhdessä 300-350 ml veden kanssa. Voit vapaasti juoda ylimääräistä vettä harjoittelun aikana.

  Koko:
  22 (154 kapselia)
  Ei sisällä:
  Beta-alaniini
  Koko:
  154 caps
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat

 • Sisältö 1 annos (7 kapselia)
  C-vitamiini 150 mg (187%)
  Niasiini 25 mg (156%)
  Magnesium 33 mg (8%)
  Mutant Pump Actives 3600 mg
  L-arginiini 2574 mg, HyperOx®-fenugreek-uute 513 mg (Aktiivinen kasvitieteellinen ainesosa [ABITM]) (Trigonella foenum-graecum) (siemen) (30% glykosideja), L-Treonin 513 mg
  Mutant Pump Enhancers 379 mg
  Askorbiinihappo (E300) 150 mg, magnesiumglukonaatti (E580) 165 mg, glyseryylimonosteraatti (E471) 39 mg, niasiini 25 mg
  Mutant Pump Electrolytes 289 mg
  Dikalsiumfosfaatti (E341) 85 mg, Dikaliumfosfaatti (E340) 85 mg, Natriumfosfaatti (E339) 85 mg, Natriumbikarbonaatti 34 mg
  Muut aineosat: Piidioksidi, mikrokiteinen selluloosa, geeli (kapselikuori).
  Allergiatiedot: Tuotettu huoneessa, joka käsittelee myös MAITOA, SOIJAA, PÄHKINÖITÄ, MAAPÄHKINÖITÄ, ÄYRIÄISIÄ, VEHNÄÄ, KAURAA, siemeniä, MUNIA, KALAA, SEESAMINSIEMENIÄ, sulfiittia.
 • FAQ

Arvostelut (2)

2 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Tysken 2020-12-04
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Pidän siitä hyvin
Maaakus 2017-09-28
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Olet testannut pumpun kuuden istunnon aikana, joissa ruokavalio ja uni ovat olleet hyviä. Se on täysin tehoton - ainoa asia on, että räppään gelatiinikapseleiden maun, mikä on erittäin epämiellyttävää. Se on melkein kuin kokenut pumpun Pahoin, kun otin tämän. Ei, neljästä viidestä pumpputuotteesta, joita yritin se on valitettavasti ylivoimaisesti pahin.
Näytä lisää
2 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5