Viimeinen mahdollisuus

5
Summer Sale
7
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 64 kertaa viimeisten päivien aikana

GAAM Ashwagandha 60 caps

60 kapselia
€13.90 -7%
120 kapselia
€24.90 -7%
180 kapselia
€34.90 -10%
€14.90 / €13.90
€12.90

Aiempi alin hinta

€12.90
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 

Suositellut tuotteet

€14 .90 €17 .90
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(36)

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Ashwagandha

 • Tuotekuvaus
 • GAAM Aswagandha on uusi ja erittäin jännittävä ravintolisä, jolla on monia mielenkiintoisia terveysvaikutuksia.
  Absoluuttisesti tärkein syy ruokavalion täydentämiseen ashwagandhalla on sen kyky lisätä vastustuskykyä stressiä vastaan ja siten vähentää katabolisen eli pilkkovan hormonin, kortisolin, tuotantoa.

  • Hormoneja edistävä
  • Stressiä lievittävä
  • Parantunut uni
  • Vähentää kortisolia
  • Lisää hyvinvointia
  • Polttaa rasvaa
  • Parantaa vahvuutta
  • Parantaa lihasten kasvua
  • Lisää kuntoa

  Useat tutkimukset osoittavat, että ashwagandha-uute lisää dopamiinin saatavuutta – aineen, jolla on suuri merkitys hyvinvoinnille ja onnellisuudelle..

  Yksi tärkeimmistä käyttötarkoituksista on uni. Syynä on sen vaikutus GABA:han, tärkeään välittäjäaineeseen, joka vähentää hermojen ärsytystä, mikä helpottaa aivojen rentoutumista.

  Useat uutetta koskevat tutkimukset osoittavat myös hyvän vaikutuksen muistiin, loogiseen ajatteluun ja keskittymiskykyyn.

  Yksi ilmeisimmistä vaikutuksista on sukupuolihormonit testosteroni, progesteroni ja estrogeeni – anaboliset, rakentavat ja energiaa luovat hormonimme, jotka ovat suoraan vastakkaisia kortisolille. Ashwagandhaa koskevat tutkimukset osoittavat, että sukupuolihormonien määrä kasvaa, kun kortisolin tuotanto vähenee. Lisäksi ashwagandha aktivoi gonadotropiinin tuotannon, mikä lisää LH:n - hormonin, joka puolestaan helpottaa testosteronin muodostumista – tuotantoa.

  Useat kliiniset tutkimukset osoittavat, että voima, lihasten kasvu ja kunto kasvavat. Tähän vaikuttavat useat tekijät, mukaan lukien ATP:n, soluissa käytetyn energian, tuotannon kasvu. Lisäksi kehon omaa kreatiinituotantoa stimuloidaan, mikä lisää lihasten työkykyä. Kortisolitason laskiessa myös hemoglobiinin määrä kasvaa ja hapenottokyky paranee.

  Ylipainon ja stressin välillä on selkeä yhteys, ja syy sille on se, että kortisoli lisää verensokeripitoisuutta ja hidastaa aineenvaihduntaa. Ylimääräinen energia siirtyy rasvaresursseihin, joihin on helppo päästä, erityisesti vatsan ja vyötärön ympärille. Lisäksi stressi aiheuttaa usein sokeripitoisen ja runsaasti rasvaa sisältävien elintarvikkeiden tarpeen. Kun stressi vähenee, anabolisten, energiaa kuluttavien hormonien eli testosteronin, progesteronin ja estrogeenin määrät kasvavat samanaikaisesti ATP:n –soluenergian – tuotannon lisääntyessä, mikä johtaa huomattavaan kalorien kulutuksen kasvuun. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että sekä paino että BMI pienenevät otettaessa tätä uutetta.


  Pyrkimyksemme kestävämmän tulevaisuuden puolesta!

  GAAM:lla työskentelemme jatkuvasti vähentääksemme ympäristövaikutustamme. Otimme ensimmäisen askeleen vuonna 2020 vaihtamalla kapselipurkit PET-muovista biopohjaiseen HDPE:hen ja nyt otamme seuraavan askeleen mukauttamalla purkkikoot kullekin tuotteelle sopiviksi. Näin voimme vähentää muovin kulutusta ja optimoida kuljetuksia. Pelkästään näiden muutosten ansiosta vähennämme muovinkulutusta yli 780 kg vuodessa ja edistämme kestävämpää tulevaisuutta!  Annostus:
  1-2 kapselia päivässä.

  Määrä:
  60 kapselia.
  Koko:
  60 caps
  Muoto:
  Kapseli
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • SisältöPer 1 kapseliaPer 2 kapselia
  Asgwagandha-uute500 mg1 000 mg


  Ainesosat:
  ashwagandha-uute, täyteaine: mikrokristallisoitu selluloosa, kapseli: liivate (naudasta), väriaine: titaanidioksidi.
 • FAQ

Arvostelut (36)

36 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Sartsa 2024-06-07
Tuote on hyvä ja toimiva, olen ostanut tätä säännöllisesti jo pitkään. Mutta nyt Proteincompanyn toiminta ihmetyttää. Ensin hinta nousee yhtäkkiä 5,90e --> 18,90e ja perusteena on nousseet kustannukset. Aika paljon saa kyllä kustannukset nousta, tai aiemmin ovat myyneet alihintaan... Nyt sitten sisältöä vähennettiin 90 kapselia --> 60 kapselia, ja samalla hintaa ''tiputettiin'' 18,90e --> 14,90e, eli kappalehinta sen kun nousee. Todella harmi, sillä millään muulla valmistajalla ei ole ollut vielä samaa pitoisuutta yhdessä kapselissa. Tiedottaisivat edes, että hintoja on pakko nostaa jne, niin voisi olla jokin ymmärrys yritystä kohtaan, mutta jos mainostetaan uudesta hinnasta tehtyä ''tarjousta'', joka on aiempaa normaalihintaa 10 euroa kalliimpi, niin markkinoinnin oppitunnit on tainneet jäädä välistä. Ihan kaikkea ei vaan voi hyväksyä.
Tetiana 2023-12-29
Vahvistettu ostos
Super
Sami 2023-11-09
Vahvistettu ostos
Auttaa nukahtamaan ja tulee myös nukuttua paremmin. Toimii!
Nea K. 2023-10-13
Vahvistettu ostos
Perus Ashwagandha-tabletit. Auttaa mua ainaki unenlaadussa ja huomaa et on vähemmän stressaantunut. Suosittelen.
Näytä lisää
36 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5