Viimeinen mahdollisuus

1
Summer Sale
20
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Olimp MCT Olja 400 ml

€49.90 / €39.92
€39.90

Aiempi alin hinta

€39.90
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(1)

Suosituimmat tuotteet kategoriassa MCT

 • Tuotekuvaus
 • Olimpin MCT-öljy on ravintolisä, joka on tarkoitettu vastaamaan tarpeita voimakkaan lihastyön jälkeen, ja sopii erityisesti urheilijoille. Tämä tuote tarjoaa ruokavalioon keskipitkiä rasvahappoja (MCFA) MCT-kasviöljystä. MCFA on tehokkain energiasubstraatti lihaskudoksen palautumiseen ja kehittämiseen.
  Olimpin MCT-öljy on ravintolisä, joka on tarkoitettu vastaamaan tarpeita voimakkaan lihastyön jälkeen, ja sopii erityisesti urheilijoille. Tämä tuote tarjoaa ruokavalioon keskipitkiä rasvahappoja (MCFA) MCT-kasviöljystä. MCFA on tehokkain energiasubstraatti lihaskudoksen palautumiseen ja kehittämiseen.

  Annostusehdotus:
  ota 1/2 ruokalusikallista 2 kertaa päivässä aterioiden aikana kahden ensimmäisen päivän ajan, lisää määrää vähitellen kolmen päivän välein, kunnes saavutetaan optimaalinen annos: 1-3 ruokalusikallista 2 kertaa päivässä. Älä ylitä suositeltua annosta

  Koko:
  400ml
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Ainesosat: Palmuöljy, joka sisältää keskipituisia MCT-rasvahappoja.

  Ravintoarvo / 100 g
  Energia: 3762 kJ / 900 kcal
  Proteiini: 0 g
  Hiilihydraatit: 0g
  MCT-rasva: 100g
  Kapronihappo (C6: 0): 2 g
  Kapryylihappo (C8: 0): 50-65 g
  Kapriinihappo (C10: 0): 30-45g
  Lauriinihappo: (C12: 0) 3 g
 • FAQ

Arvostelut (1)

1 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Åza 2020-06-22
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Öljy, joka on täydellinen sekoitus teetä tai kahvia aamulla. Antaa energiaa ja nopeuttaa aineenvaihduntaa, mutta myös lihasten rakentamiseen. Suositellaan!
Näytä lisää
1 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5