Viimeinen mahdollisuus

3
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Scitec Nutrition Amino Magic 500 g

€39.90
Yksittäisten tuotteiden summa:
Maku
Appelsiini Varastossa Parasta ennen:
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(1)
Tuotenro: PB-1139

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Aminohappokompleksi

 • Tuotekuvaus
 • Scitecin Amino Magic on täydellinen sinulle, joka haluat saada täydellisen aminokoostumuksen, joka antaa sekä energiaa että lihasmassaa.
  Scitecin Amino Magic on täydellinen sinulle, joka haluat saada täydellisen aminokaavan, joka antaa sekä energiaa että lihasmassaa.

  Amino Magicin edut voivat olla:
  • BCAA: t ja valitut aminohapot
  • L-karnitiinin energiatehokkuus
  • Parantunut bioperiinin imeytyminen
  • Ei sisällä sokeria
  • Täydellinen tehonlisääjä

  AMINO MAGIC sisältää välttämättömiä aminohappoja (BCAA), glutamiinia, typpioksidia (NO), arginiinia, lysiiniä, ornitiinia ja tauriinia aminohappojohdannaisen L-karnitiinin kanssa. Haarautuneen ketjun aminohapot (BCAA: t) ovat tärkeä ryhmä proteinogeenisiä aminohappoja, joiden osuus proteiinisynteesissä on 35% välttämättömistä aminohapoista. Noin 60% kehon vapaasta aminohaposta koostuu glutamiinista, joka on tärkeää intensiivisen liikunnan aikana. Arginiini on typpioksidin (NO) edeltäjä ja välttämätön kreatiinin synteesille. Koostumuksemme on suunniteltu edistämään parasta mahdollista lihasten kasvua.

  Annostusehdotus:
  Sekoita annos 500 ml:aan vettä ja ravista voimakkaasti 30 sekuntia. Anna juoman seistä jonkin aikaa, mikä parantaa liukenemista! Ota yksi annos ennen harjoittelua, sen aikana ja sen jälkeen. Myös muita annoksia voidaan ottaa.

  Maut:
  Appelsiini, omena

  Koko:
  500 g - 25 annosta
  Koko:
  500 g
  Maku:
  Appelsiini
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Sisältö annosta kohti, 1 kauha (20 g)
  Energia 12 kcal
  Hiilihydraatit 3 g
  josta sokerit 0 g
  Glutamiini 5000 mg
  Tauriini 2000 mg
  L-leusiini 1500 mg
  L-arginiini 1000 mg
  L-karnitiini 1000 mg
  L-isoleusiini 750 mg
  L-valiini 750 mg
  L-lysiini-HCl 500 mg
  L-ornitiini-HCl 500 mg
  Tukikompleksi 10 mg
  Bioperiini
  Naringiini


  Ainekset Omena:
  L-glutamiini, maltodekstriini, sitruunahappo, tauriini, L-leusiini, L-arginiiniemäs, L-karnitiini-L-tartraatti, L-isoleusiini, L-valiini, L-lysiiniemäs, L-ornitiini, asesulfaami K, aspartaami, sukraloosi, Bioperine® (piperiini), naringiini 98%, luonnolliset ja keinotekoiset aromit (omena), väriaineet (keltainen, ruskea).
  Ainesosat Appelsiini : L-glutamiini, maltodekstriini, sitruunahappo, tauriini, L-leusiini, L-arginiiniemäs, L-karnitiini-L-tartraatti, L-isoleusiini, L-valiini, L-lysiiniemäs, L-ornitiini, asesulfaami K, sukraloosi, Bioperine ® (piperiini), naringiini 98%, luonnolliset ja keinotekoiset aromit (appelsiini) värit (oranssi).

 • FAQ

Arvostelut (1)

1 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Marika 2023-02-22
Raikas ja hyvänmakuinen treenijuoma joka toimii.
Näytä lisää
1 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5