Viimeinen mahdollisuus

2
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 1 kertaa viimeisten päivien aikana

Scitec Nutrition G-Bomb 500 g

€35.90
Yksittäisten tuotteiden summa:
Maku
Ice Tea Varastossa Parasta ennen:
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)
Tuotenro: PB-1075

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa L-Glutamiini

 • Tuotekuvaus
 • L-glutamiini - joka on erittäin tunnettu ja suosittu - muodostaa jopa 60% lihasten aminohapoista ja on erittäin haluttu koko kehossa. Sitä käytetään laajalti vatsan ja immuunijärjestelmän terveyden ylläpitämiseksi.
  L-glutamiini - joka on erittäin tunnettu ja suosittu - muodostaa jopa 60% lihasten aminohapoista ja on erittäin haluttu koko kehossa. Sitä käytetään laajalti vatsan ja immuunijärjestelmän terveyden ylläpitämiseksi.

  G-GOMB on nyt parannettu lisäämällä imeytymistä parantavia aineita!

  • Glutamiini lisää proteiinisynteesiä, vähentää lihasten hajoamista ja kortisolitasoja sekä parantaa solutilavuutta. Tämän lisäksi glutamiini voi nostaa kasvuhormonin tasoa jopa 400%!
  • Tässä ei ole kaikki, tämä aminohappo vakauttaa verensokeritasoa, voi lisätä glykogeenivarastoja ja vähentää halua makeisiin. Voimakkaan liikunnan jälkeen glutamiinipitoisuus laskee jopa 50%.
  • Ravintolisien ongelma on se, että ne sisältävät yleensä L-glutamiinia vapaassa muodossa, joka on erittäin herkkä ja epävakaa.

  Se "siepataan" vatsassa ja immuunijärjestelmässä. Vaikka on erittäin tärkeää täyttää nämä terveys- ja epäsuorat tukijärjestelmät urheilijan tavoitteen saavuttamiseksi korkeampi suorituskyky ja parempi kehon koostumus, tavallinen L-glutamiini ei vaikuta lihassoluihin suuressa määrin. Tämän ongelman ratkaisemiseksi G-BOMB perustuu edistyneeseen monivektoriseen glutamiinikaavaamme, jossa on neljää glutamiinityyppiä! Lisäsimme edelleen glutamiinin vapaan muodon vatsaan ja immuunijärjestelmään, mutta muut vakaat, erittäin biologisesti saatavilla olevat muodot, joilla on erilaiset farmakokineettiset ominaisuudet, pääsevät lihassoluihin ja tarjoavat niille kaikki tärkeät toiminnot, joita urheilija voi odottaa glutamiinivalmisteelta.

  Annostusehdotukset:
  Sekoita 1 annos 300-400 ml:aan vettä. Juo yksi annos 30 minuuttia ennen harjoittelua ja yksi annos heti harjoituksen jälkeen. G-BOMB voi olla hyödyllinen useina muina aikoina päivällä (esim. ennen nukkumaanmenoa).

  Koko:
  500 g - 35 annosta
  Koko:
  500 g
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Serving size: 14 g (approximately 1 scoop)
  Amount per serving
  RDA%*
  Amount per serving
  RDA%*
  Calories14Total Carbohydrates3,5 g
  Sugars0Folic Acid30 mcg15%
  Proprietary G-BOMB matrix10050 mg
  - Micronized L-Glutamine, L-Alanine,L-Glutamine, L-Glutamic Acid, Alpha-Ketoglutarate Ca, Pteroyl-L-Glutamic Acid
  - Auxiliary Complex: Citrus Fruit extract (Naringin), Bioperine®
  *RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
  † RDA not established in the EU.

  Ice tea: L-Glutamine, Maltodextrin, Acidifier (Citric Acid Anhydrous), Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Flavoring (Black Tea, Lemon), Coloring (Caramel), Anti-Caking Agent (Tricalcium Phosphate), Citrus (Fruit) extract, Alpha-Ketoglutarate Calcium, L-Alanine, L-Glutamic Acid, Micronized L-Glutamine, Bioperine® (Piper nigrum extract), Folic Acid.

  Orange juice: L-Glutamine, Maltodextrin, Anti-Caking Agent (Tricalcium Phosphate), Flavoring (Orange Juice), Citrus (Fruit) extract, Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Alpha-Ketoglutarate Calcium, L-Alanine, L-Glutamic Acid, Micronized L-Glutamine, Coloring (Sunset Yellow**), Bioperine® (Piper nigrum extract), Folic Acid.

  Pink lemonade: L-Glutamine, Maltodextrin, Flavoring (Pink Lemonade), Anti-Caking Agent (Tricalcium Phosphate), Coloring (Strawberry Red), Citrus (Fruit) extract, Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Alpha-Ketoglutarate Calcium, L-Alanine, L-Glutamic Acid, Micronized L-Glutamine, Bioperine® (Piper nigrum extract), Folic Acid.

  **May have and adverse effect on activity and attention in children.
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5