Viimeinen mahdollisuus

14
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 3 kertaa viimeisten päivien aikana

Self Omninutrition Muscle ZMA 120 caps

€24.90
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(1)

Suosituimmat tuotteet kategoriassa ZMA

 • Tuotekuvaus
 • Self ZMA on yhdistelmä sinkkiä, magnesiumia ja B6:ta, joita kulutetaan nopeasti kovan harjoittelun aikana, ja näiden puutteet ovat yleisiä aktiivisesti harjoittavien ihmisten, erityisesti urheilijoiden, keskuudessa. Monissa tapauksissa miespuolisella sukupuolihormonilla on ratkaiseva rooli suorituskyvyn kasvun, lihasmassan kasvun ja palautumisen kannalta. Tämän tuotteen ottaminen virtaviivaistaa miesten sukupuolihormonin toimintaa kehossa.
  Self ZMA on yhdistelmä sinkkiä, magnesiumia ja B6:ta, joita kulutetaan nopeasti kovan harjoittelun aikana, ja näiden puutteet ovat yleisiä aktiivisesti harjoittavien ihmisten, erityisesti urheilijoiden, keskuudessa. Monissa tapauksissa miespuolisella sukupuolihormonilla on ratkaiseva rooli suorituskyvyn kasvun, lihasmassan kasvun ja palautumisen kannalta. Tämän tuotteen ottaminen virtaviivaistaa miesten sukupuolihormonin toimintaa kehossa.

  Self ZMA voi antaa sinulle:
  • Lisääntynyt kestävyys
  • Lisääntynyt vahvuus
  • Lisääntynyt lihasten kasvu

  Annostusehdotus:
  1 kapseli päivässä

  Koko:
  120 kapselia
  Koko:
  120 caps
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Annos: 1 kapseli (100 annosta)
  Sisältö per 1 annos
  Magnesium 150 mg
  B5-vitamiini (pantoteenihappo) 18 mg
  Sinkki 10 mg
  B6-vitamiini (pyridoksiini) 3.9 mg

  Ainekset:
  sinkkimonometioniini, sinkkisitraattiglukonaatti, magnesiumsitraattiglukonaatti, ca-d-pantotenaatti, pyrodoksiini-HCl, paakkuuntumisenestoaine (E460, E551), kapseli (gelatiini), väriaine (E120, E171, E172, E131).

  Tärkeää:
  Valmistettu tehtaassa, joka käsittelee MAITOA, MUNIA ja SOIJAA. Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista ruokavaliota. Annostusehdotusta ei pidä ylittää. Älä ota raskaana ollessa, imetyksen aikana, lääkityksen aikana tai pitkään ilman lääkärin lausuntoa. Säilytä kuivassa ja viileässä, tiiviisti suljettuna ja poissa lasten ulottuvilta.
 • FAQ

Arvostelut (1)

1 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Marcus Falk Karlsson 2017-07-11
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Se on ollut jo jonkin aikaa. Mielestäni Self Omninutrition ZMA on melko hyvä
Näytä lisää
1 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5