Kirjaudu sisään
Selaushistoria
32
40

Swedish Supplements BCEAA, 500 g

Tuotenro: PB-8277

Kampanjatuote

Kampanja:
Määrä:
0
Kampanja alkaa:
Kampanja päättyy:
Maku: 
Lkm: 
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta

30 päivän palautusoikeus

Maksa Klarnalla

Hintatakuu

Ilmainen toimitus yli 49,90€ tilauksiin

Maksa laskulla ilman kuluja

Ilmainen palautus

Klarna
Visa
Mastercard
Budbee
Posti

Suosituimmat tuotteet kategoriassa

40
Varastontyhjennys
Swedish Supplements BCEAA, 500 g
Lisää vaihtoehtoja
PranaOn Intra Strength, 300 g
Lisää vaihtoehtoja
BioTechUSA BCAA Zero, 700 g
Lisää vaihtoehtoja
Elit Nutrition EAA + BCAA, 400 g
Lisää vaihtoehtoja
41
Toukokuun kampanja
Self Omninutrition Essential Amino, 300 tabs
Lisää vaihtoehtoja
 • Tuotekuvaus
 • Maailman edistynein aminohapporavintolisä nostaa tuloksesi uudelle tasolle.

  BCEAA Next level by Christofer Nober.

  BCEAA vie tuloksesi seuraavalle tasolle!  Next level by Christofer Nober. Yksimaailman edistyneimmistä aminohappolisäaineista maustettuna erilaisilla anabolisilla aktivaattoreilla, elektrolyyteillä ja erittäin tehokkailla aminohapoilla, jotka pysäyttävät tehokkaasti kehon kataboliset prosessit. Todellinen "Powerhouse" sisältää aineita, jotka on koottu sinulle, jonka tavoitteena on kehittyä ja päästä seuraavalle tasolle kehityksessäsi.

  • Parannettu voima
  • Lisätty lihasmassa
  • Edistynyt aminohappoprofiili
  • Lisääntynyt räjähtävyys

  BCEAA on, kuten nimi kertoo, välttämätön aminohappo sekoitus, jossa on yhdistelmä korkeita annoksia BCAA:ta. Välttämättömiä aminohappoja on 9 ja elimistö ei voi syntetisoida niitä itse, vaan ne on saatava kehoon päivittäin ruokavalion kautta. Jos et onnistu saamaan kehon tarvitsemaa määrää ruoan kautta, keho joutuu hajottamaan lihasproteiinia saadakseen ne kaikkein akuutimpaan vajeeseen. Tätä kutsutaan kataboliseksi tilaksi, niin kutsutuksi negatiiviseksi typpitasapainoksi. Välttämättömillä aminohapoilla on siten keskeinen rooli lihaskudoksen korjaamisessa ja rakentamisessa, unen ja mielialan säätelyssä, rasvahappojen muuttamisessa energiaksi, tärkeiden hormonien tuottamisessa, kehon haitallisten aineiden poistamisen tukemisessa, verensokeritason hallinnassa ja keskushermoston tukemisessa. Sillä on näin ollen paljon keskeisiä toimintoja. Next Level BCEAA sisältää erityisen suuret osuudet BCAA:ta eli haaraketjuisia aminohappoja (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini). Nämä kolme aminohappoa ovat pääasiassa vastuussa kehon saattamisesta rakennustilaan, jossa lihasmassaa voidaan rakentaa ja energiatasoja säädellä verensokerin kautta. Sanotaan usein, että L-leusiini on ylivoimaisesti tärkein aminohappo, koska L-leusiini vaikuttaa suoraan pieneen signaaliproteiiniin nimeltä mTOR, jota löytyy lihaksista. mTOR säätelee lihassolujen kasvua, solujen jakautumista, proteiinisynteesiä ja rasvasynteesiä. mTOR kontrolloi solun energiatasoja, ja sitä stimuloi hormoni insuliini, kasvutekijät, ruoan saanti ja etenkin aminohappo leusiini. Kun kehossa on liian vähän energiaa, leusiinin puute tai matala insuliinipitoisuus, se aiheuttaa kehon siirtymisen kataboliseen hajottavaan vaiheeseen. Millä tahansa näillä täydennyksellä on siten päinvastainen vaikutus – anabolinen. Voimme siis sanoa, että leusiini toimii tässä tapauksessa suorana mTOR:n kaasupolkimena, jolloin lihasten rakennusnopeus kasvaa jälleen. .


  Aminohappoyhdistelmämme sisältää myös kahta välttämätöntä aminohappoa   L-glutamiinia ja tauriinia.   Kun kehossa on negatiivinen energiatase, lihasmassa jakautuu energian saamiseksi, ja välttämättömät aminohapot vapautuvat kattamaan vajetta juuri silloin. Samanaikaisesti keho hajottaa merkittävän määrän L-glutamiinia ja käyttää sitä polttoaineena. L-glutamiinilisäravinne vähentää tätä hajoamista ja sillä voidaan sanoa olevan lihaksia säästävä vaikutus. L-glutamiinilla on myös tärkeä rooli immuunijärjestelmässä, erityisesti valkosoluissa. Voidaan sanoa, että noin 60 % lihasmassasta koostuu L-glutamiinista. Aminohappo tauriini auttaa lihassoluja pysymään nesteytettyinä (ylläpitäen niiden optimaalisen nestemäärän), jolloin ne eivät hajoa yhtä helposti katabolisessa tilassa, esimerkiksi kovan harjoittelun jälkeen.


  Elektrolyytit
   , kuten kalium, magnesium, natrium ja kalsium, toimivat yhdessä ylläpitääkseen hyvää nestetasapainoa kehossa. Kun treenaamme, hikoilemme paljon ja menetämme sekä suolaa että mineraaleja. Tämän seurauksena voi esiintyä lihaskramppeja, mutta myös suorituskyvyn heikentymistä. Hyvä nestetasapaino on erittäin tärkeää, jotta keho pystyy rakentamaan itseään.


  Betaiini, trimetyyliglysiini
  . Tästä aineesta, jota on runsaasti pinaatissa ja punajuurissa, tutkijat ovat löytäneet lupaavia vaikutuksia. Tutkimustulokset esittävät viitteitä siitä, että betaiini voi lisätä kreatiinipitoisuutta lihaksissa, mikä taas voi lisätä räjähtävää voimaa. Tutkimukset osoittavat, että betaiini voi lisätä kasvuhormonin ja IGF-1 omaa tuotantoa ja alentaa stressihormoni kortisolia, mikä johtaa entistä parempaan anabolismiin PMID: 23870626


  Fosfatidihappo
    on niin kutsuttu fosfolipidi (rasvahappo), joka uutetaan useimmiten soijasta. Fosfatidihappoa muodostuu luonnollisesti lihassolujen solukalvoissa, erityisesti erittäin vaativan treenin aikana, ja sen on osoitettu sitoutuvan mTOR-signaaliproteiiniin ja aktivoivan sitä. Se voidaan siten laskea kasvutekijäksi. Useat tutkimukset osoittavat, että fosfatidihapolla on voimakas vaikutus mTOR C1:aan (yksi kahdesta mTOR:n muunnoksesta) ihmissoluissa, mikä lisää voimaharjoittelun vaikutuksia ja tekee sen imeytymiskyvystä ruokavalion kautta melkein täydellistä. Fosfatidihappo ravintolisänä näyttää siis toimivan parhaiten yhdessä voimaharjoittelun ja mieluiten sellaisten harjoitusten kanssa, joissa keskitytään osittain liikkeiden eksentriseen (alentavaan) osaan. Tulos – Vahvempi signaali keholle lihasmassan rakentamisen aloittamiseksi!


  Yhdessä ensimmäisistä ihmisiä koskevista tutkimuksista fosfatidihapolla (julkaistu JISSN) tutkijat tarkastelivat sen vaikutusta lihasvoimaan ja kehon koostumukseen. Tutkimukseen valittiin kuusitoista voimaharjoittelijaa, jotka jaettiin kahteen ryhmään – yksi ryhmä sai lumelääkettä ja yksi 750 mg fosfatidihappoa päivässä kahdeksan viikon ajan. Fosfatidihappoa saaneiden ryhmien voimakkuuden kasvu kyykkytuloksissa oli 12,7 % ja lihasmassan kasvu 2,6 %, kun taas lumelääkeryhmä paransi tuloksiaan 9,3 % ja sai vain 0,1 % lihasmassan kasvua. Lihasmassan kasvu 2,6 % kahdeksan viikon aikana verrattuna 0,1 % lumelääkeryhmässä on uskomattoman hyvä suoritus!


  BCEAA on myös varustettu mitokondrioiden potentiaattorilla, nimittäin Sitrushedelmien bioflavonoidilla Watts Up®. Kaikilla lihassoluilla on pieniä energiatehtaita/voimalaitoksia (mitokondrioita), joissa ravintoaineet, kuten sokerit, aminohapot ja rasvahapot, poltetaan hapen avulla hiilidioksidiksi ja vedeksi ja kehon omaksi energiamuodoksi, ATP:ksi (adenosiinitrifosfaatti).  Tätä prosessia kutsutaan soluhengitykseksi. Prosessissa kaikki happi ei kuitenkaan pala, vaan varsinkin raskaan fyysisen rasituksen aikana järjestelmässä voi olla haitallisia määriä happea, mikä aiheuttaa oksidatiivista stressiä. Tutkimuksissa Watts Up®:lla on osoitettu olevan positiivinen vaikutus ATP-tuotantoon, tehostaen sitä ja vähentäen oksidatiivista kuormitusta, jota ilmenee, kun palamisprosessissa on ylimääräistä happea. Watts Up® ei siten tuo vain positiivista vaikutusta hengitysprosessiin, vaan tekee ATP-tuotannosta nopeampaa ja tehokkaampaa.


  Watts Up® lisää typpioksidin tuotantoa, mikä myös parantaa verenkiertoa verisuonissa, kun ne laajenevat. Hapen ja ravinteiden kulkeutuminen lihaksiin tehostuu, mikä helpottaa kuona-aineiden, kuten maitohapon, poistumista. Tämä näkyy Watts Up®:sta tehdyissä tutkimuksissa.


  Watts Up®
  :n on osoitettu lisäävän maksimaalista voimaa 36 %. Nämä ovat erinomaisia lukuja, jotka kertovat räjähtävästä vaikutuksesta.


  Watts Up®vähentää merkittävästi hapen tarvetta ja tarjoaa ennalta määritellyn voimamäärän. Lyhyesti sanottuna saat enemmän vaikutuksia ennen kuin hengästyt.


  Watts Up® lisää voimaa 5 % enemmän kuin lumelääke eliittikoulutettujen tutkimushenkilöiden keskuudessa.

  Swedish Supplements BCEAA on erinomainen ravintolisä sinulle, joka tarvitset vähän ylimääräistä. Käytä BCEAA:ta esimerkiksi treenin aikana tai pian sen jälkeen, jotta keho pysyy rakentavassa vaiheessa ja pääset lähemmäksi "the Next Leveliä".

  Annosteluohje:  Sekoita kauhallinen (17 grammaa) veteen ja nauti treenin aikana.

  Määrä:
  500 g.

  Koko:
  500 g
  Maku:
  Lime, Mansikka, Omena, Tropical
 • Ainesosat
 • Sisältö annosta kohden 17 g.
  L-leusiinia 4000 mg
  L-isoleusiinia 1000 mg
  L-valiinia 1000 mg
  L-lysiiniä 1000 mg
  L-treoniinia 600 mg
  L-metioniinia 300 mg
  L-fenyylialaniinia 250 mg
  L-trypofaania 100 mg
  Tauriinia 500 mg
  C-vitamiinia (askorbiinihappo) 500 mg (625 %)*
  B6-vitamiinia  2 mg (142 %)*
  Natriumkloridia 300 mg
  Magnesiumsitraattia 250 mg (66 %)*
  Kalsiumsitraattia 200 mg 
  Kaliumkloridia 200 mg 
  L-glutamiinia 2000 mg
  Betaiinia (trimetyyliglysiini) 1250 mg
  Fosfatidihappoa 750 mg
  Watts Up® Bioflavonoidikompleksi (Citrus sinensis) 500 mg
   
    *prosenttiosuus EU:n mukaisesta päivittäistä saantisuosituksesta.


  Ainesosat: aminohapot (l-leusiini, l-glutamiini, l-valiini, l-isoleusiini, l-lysiini, 1-treoniini, 1-metioniini, 1-fenyylialaniini, 1-trypofaani), fosfatidihappo (  soijasta ), betaiini, happamuudensäätöaine (omenahappo), tauriini, Watts Up® (bioflavonoidikompleksi kasvista Citrus sinensis), mineraalit (magnesiumsitraatti, kaliumkloridi, natriumkloridi, kalsiumsitraatti), aromit, makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami K), väriaine: E131 (isotoninen NRG-aromi), B6-vitamiini. Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Arvostelut (4)

4 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Bahez Salim 2020-10-24
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Paras tuote toistaiseksi enemmän voimaa ja keskittymistä, vähemmän harjoittelukipua

0 | 0

Kiril Dunev 2020-09-27
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Rakastan sitä, mutta on aivan liian makea! Minun täytyy sekoittaa yksi kauha 1 litraan vettä voidakseni juoda sen

0 | 0

bertil eklund 2020-07-08
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Vau. antoi minulle lisää voimaa ja enemmän valppautta jälkikäteen ja seuraavana päivänä sain harjoittelukipua. superkanon

0 | 0

Quan Vo 2020-06-11
Vahvistettu ostos Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Hyvä maku ja paljon valppaampaa

0 | 0

Näytä lisää
4 recensioner
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Muut ostivat myös

24
Kampanja
GAAM 100% Whey Premium, 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
GAAM Energy, 330 ml
Lisää vaihtoehtoja
alkaen €1.99
27
Kampanja
GAAM BCAA 6:1:1, 400 g
Lisää vaihtoehtoja
€15.90 €21.90
GAAM Protein bar, 55 g
Lisää vaihtoehtoja
Quest Nutrition Quest bar, 60 g
Lisää vaihtoehtoja
27
Toukokuun kampanja
GAAM Candy Series BCAA, 400 g
Lisää vaihtoehtoja

Shop Instagram

fi-FI

Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.7 / 5