Viimeinen mahdollisuus

11
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Swedish Supplements Project X Nootropic 320 g

€39.90
Yksittäisten tuotteiden summa:
Maku
Berry Mind Blast Varastossa Parasta ennen: Cola Craze Loppunut varastosta Parasta ennen:
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(1)
Tuotenro: PB-220505

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Pre-Workout / PWO

 • Tuotekuvaus
 • Project X on Swedish Supplementsin uusin pwo-tuote. Se tarjoaa vahvaa ja pitkäkestoista energiaa veitsenterävällä fokuksella sekä paremmalla räjähtävyydellä ja lihaspumpilla. Pwo sinulle, joka vaadit hieman enemmän!
  Project X Nootropic PWO sisältää kaiken, jota etsit hyvästä PWO:sta, mutta tämä PWO menee askeleen pidemmälle käyttäen myös ainutlaatuisia ainesosia, kuten Lions mane ja Zynamite®. Swedish Supplements on kehittänyt ainutlaatuisen tuotteen sinulle, joka etsit viimeisintä PWO-tuotetta.

  PWO-tuotekategoriaa kehitetään jatkuvasti. Jotkut asiat ovat pysyviä, ja ainesosat ovat ne, jotka muodostavat vahvan PWO:n selkärangan tai pohjan. Swedish Supplementsin Project X Nootropic PWO -tuotteessa on vahva selkäranka ja se sisältää kaikki odotettavissa olevat perusaineosat.

  • Zynamite®
  • Parempi suoritusteho
  • Parempi vahvuus
  • Kehittynyt koostumus


  Project X Nootropic sisältää kaiken, jota etsit hyvästä PWO:sta

  Project X -tuotteessa on jopa 13 aktiivista ainesosaa, mukaan lukien kreatiini, beta-alaniini, sitrulliini ja kofeiini. Kaikki lisättynä huolellisesti mitattuina annoksina. Näiden ainesosien lisäksi löydät sen, mikä tekee tästä PWO:sta niin ainutlaatuisen – ainesosat, kuten Linons mane, sitikoliini, Zynamite® ja Yerba Mate. Nämä ainesosat saavat tämän tuotteen erottumaan muista.

  Lions Mane -ainesosa parantaa tutkimusten mukaan fyysistä suorituskykyä, minkä lisäksi sillä on myös positiivisia aineenvaihdunnallisia ominaisuuksia. Sitikoliini on koliinin kemiallinen muoto, ja sitä pidetään aivojen terveydelle tehokkaana nootrooppisena ravintoaineena. Se lisää mitokondrioiden aktiivisuutta soluissa ja nostaa ATP-tasoja. Lopputuloksena on parempi fokus ja enemmän energiaa samalla kertaa. Zynamite® on mielenkiintoinen mangonlehdistä saatava yhdiste. Se on täysin luonnollinen ja useiden kliinisten tutkimusten mukaan osoitettu kliinisesti nootrooppiseksi ja suorituskykyä nostattavaksi. Zynamite® -ainesosaa käytetään antamaan energiaa psyykkisiin ja fyysisiin suorituksiin. Hyötyihin kuuluvat vähentyneet maitohappotasot sekä maksimaalisen hapenottokyvyn ja voiman lisääntyminen.


  Suositusannos:
  Project X Nootropic PWO sisältää muun muassa suuren annoksen kofeiinia, mistä johtuen sen käyttö tulisi aina aloittaa puolikkaalla annoksella sietokyvyn arvioimiseksi. Sekoita annos ja juo se noin 20–30 minuuttia ennen treenaamisen aloittamista. Siirry raa´an fokuksen ja voiman alueelle.
  Ei sisällä:
  Aspartaami, Gluteeni, Kananmuna, Laktoosi, Lisätty sokeri
  Koko:
  320 g
  Käyttötarkoitus:
  Energia, Kasvata lihaksia, Kestävyys, Tule vahvaksi
  Maku:
  Kola, Marja
  Muoto:
  Pulveri
  Ruokavalio:
  Vegan
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • "
  Ravintoarvoper annos (10 g)
  L-Sitrulliinimalaatti4 g
  Beta-alaniini3,5 g
  Trikreatiinimalaatti2 g
  Kreatiinimonohydraatti1 g
  Tyrosiini1 g
  Tauriini1 g
  Siiliorakas500 mg
  Kofeiini300 mg
  Sitikoliini (CDP-koliini)200 mg
  L-glutamiini200 mg
  Yerba mate -uute200 mg
  Mangonlehtiuute (Zynamite®)150 mg
  B3-vitamiini10 mg 63 %*

  Ainesosat:
  L-sitrulliinimalaatti, beta-alaniini, tri-kreatiinimalaatti, kreatiinimonohydraatti, L-tyrosiini, tauriini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), siiliorakkaan uute (itiöemä) [lion's mane] [Hericum erinaceus], aromit, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), makeutusaine E-951*, kofeiini, sitikoliini, L-glutamiini, yerba mate -uute(lehti)(Ilex paraguariensis A), Zynamite® mangouute(lehti)(Mangifera Indica), väriaine: E-133, makeutusaine E-950, B3-vitamiini: niasiiniamidi.

  Zynamite® on Nektium Pharma, S.L.:n omistama tavaramerkki

  HUOM: Ravintolisää ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä kuivassa paikassa, lasten ulottumattomissa. Suositusannostusta ei saa ylittää.

  Varoitus: Korkea kofeiinipitoisuus! Sisältää 300 mg per päivittäinen suositusannos (1 kauhallinen). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville."
 • FAQ

Arvostelut (1)

1 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Ilkka 2024-02-01
Hyvän makuinen, antaa kivasti virtaa koko treenin ajaksi ja hyvät pumpit.
Näytä lisää
1 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5