Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Maku
Käyttötarkoitus
Ruokavalio
Ei sisällä
Muoto
Koko
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
-7%
17 10 x Pändy Lentil Snacks 50 g 10 x Pändy Lentil Snacks 50 g
Lisää vaihtoehtoja
-9%
30 14 x Pändy Candy 50 g 14 x Pändy Candy 50 g
Lisää vaihtoehtoja
€27.90 €30.80
-41%
Päivän luukku!
14 12 x Pändy Protein Bar 35 g 12 x Pändy Protein Bar 35 g
-14%
6 18 x Pändy Protein Bar 35 g 18 x Pändy Protein Bar 35 g
Lisää vaihtoehtoja
-12%
8 12 x Pändy Protein Bar 35 g 12 x Pändy Protein Bar 35 g
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 28 sta 34

Mikä on Pändy?

Pändy tarjoaa useita erinomaisia tuotteita, jotka eivät sisällä lainkaan sokeria tai epäterveellisiä lisäaineita. Proteincompanyltä voit ostaa kaikkea energiajuomista ja proteiinipatukoista makeisiin ja sipseihin. Kuka haluaisikaan luopua kokonaan perjantaiherkuista ja lauantaisista karkkipäivistä?

Herkkuja terveystietoisille

Pändy on kehittänyt aivan uudenlaisia makeisia ja välipaloja, joita voit syödä niin usein kuin haluat ilman huonoa omatuntoa. Pändyn proteiinimakeisia on saatavilla useissa eri makuvaihtoehdoissa, joihin lukeutuvat kirpeä cola, mustikan ja sitruunan makuiset sour fish -karkit, vadelman ja päärynän makuiset makeat sydämet ja makea persikka. Pändyn proteiinimakeiset ovat täydellinen vähäkalorinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat välttää tavallisten lauantaimakeisten sisältämää turhaa sokeria.

Pändyn proteiinipatukat

Kun aterioiden välillä on pitkä tauko, on helppoa tarttua ensimmäiseen tarjolla olevaan makeaan välipalaan — näin ei kuitenkaan tarvitse olla! Pändy-proteiinipatukat ovat terveellinen vaihtoehto välipalalle tai muuten vain, kun kaipaat jotain makeaa. Pändyn proteiinipatukat eivät sisällä lainkaan monissa tuotteissa esiintyvää tarpeetonta sokeria, ja patukoita on saatavilla useissa eri makuvaihtoehdoissa.

Pändyn energiajuomat

Pändyn energiajuomia on tarjolla kolmessa eri makuvaihtoehdossa: sitruuna/lime, ananas ja vadelma. Energiajuoma toimii todellisena piristysruiskeena ennen harjoittelua. Pändyn hiilihapollinen energiajuoma sisältää kofeiinia ja on vegaaninen.

Muistathan, että toimitus on aina ilmainen ostoksen ylittäessä 49,90 euroa!