Viimeinen mahdollisuus

Kampanja
15
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Fairing Fast Carbs 1.4 kg

€17.90 / €15.22
€17.90

Aiempi alin hinta

€17.90
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Nopeat hiilihydraatit

 • Tuotekuvaus
 • Suurten molekyylien ansiosta jauhe sallii suuren pitoisuuden sekoitettuna veteen heikentämättä nesteen imeytymistä tai aiheuttamatta vatsavaivoja.
  Maltodekstriini uutetaan tärkkelyksestä ja on eräänlainen hiilihydraatti, jolla on erittäin nopea imeytyminen. Suurten molekyylien ansiosta jauhe sallii suuren pitoisuuden sekoitettuna veteen heikentämättä nesteen imeytymistä tai aiheuttamatta vatsavaivoja.

  • Maltodekstriini on erittäin hyödyllinen välittömästi ennen harjoittelua ja sen jälkeen. Yhdessä proteiinin kanssa saat kotitekoisen tehostajan, jossa voit valita hiilihydraattien ja proteiinien jakautumisen. Säästäväinen voi myös tehdä oman urheilujuomansa sekoittamalla maltodekstriiniä suolaan.
  • Maltodekstriinillä on vähemmän makea maku kuin esimerkiksi glukoosilla, mikä tekee siitä erittäin helpon juotavan.


  Annostusehdotukset:
  1 g painokiloa kohti.

  Koko:
  1,4 kg
  Koko:
  1400 g
  Maku:
  Natural
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Annos: 50 g (28 annokset)
  Sisältö per 1 osa 100 g
  Energia 190 kcal 380 kcal
  Proteiini 0 g 0 g
  Hiilihydraatti 47.5 g 95 g
  Rasva 0 g 0 g

  Ainesosat:
  maltodekstriini (sakkaridien seos, valmistettu maissitärkkelyksen entsymaattisella hydrolyysillä, puhdistuksella ja sumukuivauksella).

  Tärkeää:
  Ravintolisiä ei pidä käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytä kuivassa ja poissa lasten ulottuvilta. Älä käytä, jos olet allerginen jollekin aineelle.
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5