Viimeinen mahdollisuus

Kampanja
15
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Fairing FLEX 120 caps

€36.90 / €31.37
€36.90

Aiempi alin hinta

€36.90
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(1)

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Nivel- ja lihaskivut

 • Tuotekuvaus
 • Joint Fusion suojaa niveliäsi kulumiselta raskaan fyysisen harjoittelun aikana ja tarjoaa erinomaisen ravinnon nivelille - jos mahdollista - liikkuvampaa elämää varten!
  Joint Fusion sisältää MSM:ää (metyylisulfonyylimetaani) ja on luonnossa esiintyvä rikkiyhdiste. Rikki on tärkeä mineraali, jolla on positiivisia ominaisuuksia nivelissä, sidekudoksessa ja rustossa. Rikkipitoisuuden ylläpitämisellä on voimakas vaikutus yleiseen kuntoomme. Rikki sisältyy kaikkiin kehon kudoksiin ja on tärkeä useissa yhdisteissä, kuten vitamiineissa, entsyymeissä ja hormoneissa.

  MSM vaikuttaa:

  • Kollageenin muodostuminen. Kollageeni on sidekudoksen ja ruston yhteenkuuluva aine, joka löytyy nivelistämme. Tarjoamalla vartalolle rikkiä, voit ylläpitää terveitä ja liikkuvia niveliä.

  • Lihakset. Rikkipula voi johtaa lihasten hajoamiseen ja heikompaan toipumiseen esimerkiksi intensiivisen harjoittelun jälkeen.

  • Mieliala. Mielialaan voi myös vaikuttaa, koska rikkiä tarvitaan mielialaa säätelevien aineiden tuotannossa.

  Cissus quadrangularis on lääkekasvi, jolla muinaisissa Ayurvedic-teksteissä on kuvattu olevan erittäin positiivisia vaikutuksia luunmurtumiin. Cissuksesta on nopeasti tullut erittäin suosittu lisäravinne Yhdysvalloissa, koska sillä on lihaksia rakentavia ominaisuuksia ja koska se vahvistaa niveliä, nivelsiteitä, lihasten kiinnityksiä ja vastaavia, jotka ottavat vastaan paljon iskuja kovan harjoittelun aikana. Tutkimukset osoittavat, että Cissus on glukokortikoidien antagonisti eli aine, joka vastustaa glukokortikoidien (lihaksia rikkovan hormonin, kuten kortisolin) vaikutusta. Useimmat vuosien mittaan tehdyt tutkimukset ovat osoittaneet, että glukokortikoidit ja kortisoni vaikuttavat sekä luu- että lihaskudoksen hajoamiseen.

  Ruusunmarjajauhe (rosa kanina): Ruusunmarjauute on osoittautunut erittäin hyödylliseksi nivelille. Jatkuva saanti voi parantaa liikkuvuutta ja parantaa elämänlaatua ja yleistä hyvinvointia. Sen ainutlaatuisia hyötyjä on viime aikoina korostettu monissa eri medioissa.

  Ruusunmarjat tunnetaan parhaiten runsaasta C-vitamiinipitoisuudestaan, mutta ne sisältävät myös rasvaliukoisia A- ja E-vitamiineja sekä karotenoideja, kuten beetakaroteenia, lykopeenia ja luteiinia. Mutta ruusunmarjat sisältävät myös flavonoideja ja terveellisiä rasvahappoja, ja ennen kaikkea nämä ovat niin hyödyllisiä nivelille. Yksi tärkeimmistä aineista on galaktolipidi, joka muistuttaa solukalvojen fosfolipidejä.


  Annostusehdotukset:
  Kaksi kapselia kahdesti päivässä.

  Koko:
  120 kapseli
  Koko:
  120 caps
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Annos: 2 kapselit (60 annokset)
  Sisältö per 1 osa
  MSM 500 mg
  Cissus 400 mg
  Rosa Kanina 200 mg
  - ruusunmarjauute

  Ainekset:
  MSM, cissus, Rosa kanina (ruusunmarjauute), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), voiteluaine (magnesiumstearaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kapselimateriaali (naudan gelatiini).

  Tärkeää:
  Ravintolisiä ei tulisi käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja poissa lasten ulottuvilta. Älä käytä, jos olet raskaana, imetät, olet allerginen jollekin aineelle tai sinulla on sydänvaivoja. Suositeltua annosta ei saa ylittää.
 • FAQ

Arvostelut (1)

1 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
2019-09-25
Vahvistettu ostos
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - dyyyyyyr
Näytä lisää
1 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5