Viimeinen mahdollisuus

Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Fairing Rage Insanity 300 g

€39.80
Yksittäisten tuotteiden summa:
Maku
Wild Berry Loppunut varastosta Parasta ennen:
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)
Tuotenro: PB-1196

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Maitohapon estäjät

 • Tuotekuvaus
 • Rage Insanity on tiivistetty ravintolisä, joka on täysin kaloriton ja sokeriton. Rage Insanity on erittäin piristävä ja voi parantaa henkistä kirkkautta, lihasten voimaa ja kestävyyttä.
  Rage Insanity on tiivistetty ravintolisä, joka on täysin kaloriton ja sokeriton. Rage Insanity on voimakkaasti piristävä ja se voi parantaa henkistä kirkkautta, lihasten voimaa ja kestävyyttä.

  Rage Insanity sisältää:

  Beeta-alaniini voi lisätä kykyäsi harjoitella kovempaa ja pidempään suurilla kuormituksilla. Lisäämällä lihaksen puskurointikykyä, lihas tulee vähemmän herkäksi happamoitumiselle, joka tapahtuu anaerobisen työn aikana, ja voit suorittaa paremmin.

  Beeta-alaniinin voimakas suorituskykyä parantava vaikutus johtuu karnosiinin muodostumisesta. Karnosiini on voimakas puskuri kehossamme ja sitä on runsaasti lihaksissa, erityisesti IIx-kuiduissa. IIx-kuidut ovat erittäin nopeita lihaskuituja ja niitä käytetään räjähtävissä töissä, kuten sprintissä ja voimaharjoittelussa.

  Karnosiini on dipeptidi ja koostuu kahdesta aminohaposta, beeta-alaniinista ja histidiinista. Karnosiinin muodostamiseksi lihakseen tarvitaan lisäravinteena lisää beeta-alaniinia, koska beeta-alaniinin saatavuus on rajoitettu, kun taas histidiiniä on ylijäämässä. Useissa tutkimuksissa on havaittu, että beeta-alaniinin lisäravinteet voivat lisätä lihaksen karnosiinipitoisuutta 50-80 %, mikä lisää lihaksen puskurointikykyä yli 12 %. Lisääntynyt puskurointikyky vastaa hyvin sitä suorituskyvyn kasvua, jota voidaan nähdä tieteellisissä tutkimuksissa.

  Sitruunahappo-malaatti: Rage Insanity sisältää muun muassa sitruunahappo-malaattia ja beeta-alaniinia, jotka ovat voimakkaita typpioksidin (NO) tuotannon stimuloijia. Suurempi määrä NO:ta vaikuttaa positiivisesti harjoitteluusi erityisesti lisäämällä verenkiertoa ja ravintoaineiden ja hapen kuljetusta työskentelevään lihakseen, mikä voi johtaa parempaan palautumiseen ja lihaskasvuun. Toinen tärkeä vaikutus on, että NO voi tehostaa energiankulutusta kehossa, mikä vähentää hapenkulutusta harjoittelun aikana.

  Kreatiini: Rage Insanity sisältää eri kreatiinimuotoja, kuten monohydraattia ja malaattia.

  Kreatiinin positiivinen vaikutus lihaskasvuun ja voimankehitykseen on pitkään dokumentoitu sekä urheilijoiden että tutkijoiden toimesta. Kreatiini voi lisätä lihaksen energiavarastoja, jotka voidaan vapauttaa nopeasti, mikä mahdollistaa hieman kovemman harjoittelun jokaisella kerralla. Kreatiini voi myös lisätä lihaksen puskurointikapasiteettia, kuten beeta-alaniini. Lihaksen puskurointikapasiteetti on tärkeä happaman ympäristön neutraloimiseksi raskaan työn aikana. Tutkimuksissa on havaittu, että jos kreatiinia ja beeta-alaniinia yhdistetään, voidaan saada suurempi harjoitusteho kuin jos otettaisiin kreatiinia tai beeta-alaniinia erikseen. Tämä on johtanut Fairingin aiemmin käyttämään patenttiin menestyksekkäässä KCG-tuotteessa.

  Rage sisältää aineita, jotka vaikuttavat paitsi lihaskapasiteettiin, myös henkiseen suorituskykyysi.

  Kofeiinilla on positiivinen vaikutus aivoihin estämällä väsymyssignaalit, jotka lisääntyvät harjoittelun aikana. Kofeiini ja beeta-fenetyyliamiini stimuloivat valppauttasi ja vastustavat väsymystä, joten Rage voi auttaa sinua pitämään korkeamman tahdin ja paremman keskittymisen harjoittelussasi.

  Ruusujuuri ja DMAE parantavat henkistä kirkkautta ja keskittymiskykyä, mikä on suuri merkitys harjoittelussa, koska saat enemmän aikaan treenin aikana.

  Annostusohje:
  1-3 mitallista 30-45 minuuttia ennen harjoittelua.

  Koko:
  300 g
  Koko:
  300 g
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5