Viimeinen mahdollisuus

Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Fairing Rage Supercharged 700 g

€34.90
Maku
Tropical Orange Loppunut varastosta Parasta ennen:
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)
Tuotenro: PB-2037

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Maitohapon estäjät

 • Tuotekuvaus
 • Uusi Rage Supercharged optimoi harjoittelusi laajalla rintamalla täydellisellä suorituskykyä parantavien ainesosiensa valikoimalla. Suunniteltu markkinoiden tehokkaimmaksi PWO:ksi!
  Rage Supercharged -tuotteella Fairing on yhdessä tuotteessa yhdistänyt kaikki tarvitsemasi aineet voimakkaaseen tehostamiseen kaikilla tasoilla ennen harjoittelua. Yhdistetyillä ominaisuuksillaan Supercharged voi korvata erilliset lisäykset esim. kreatiini, BCAA:t, beeta-alaniini, hiilihydraatit ja kofeiini.

  Rage supercharged voi vaikuttaa:

  • Kreatiini, mineraalit ja aminohapot räjähtävyyttä, voimaa ja proteiinisynteesiä varten
  • Vahva puskurointi ja maksimoitu lihaspumppi
  • Kestävyys, energia ja nopea palautuminen

  Lihasten kasvu, räjähtävyys ja vahvuus
  Rage Supercharged sisältää proteiinia ja suuren määrän haarautuneita aminohappoja (BCAA). L-leusiini on Superchargedin suurin aminohappolähde ja se on haarautuneen ketjun aminohappo, jolla on suurin vaikutus lihasten kasvuun harjoituksen jälkeen. Kreatiini toimii energiapuskurina kehossa ja kolmen eri kreatiinimuodon - kreatiinimonohydraatin, kreatiinisitraatin ja tri-kreatiinimalaatin - yhdistelmä tarjoaa tehokkaan imeytymisen ja räjähtävän voiman. Supercharged sisältää mineraaleja kaliumia ja magnesiumia, jotka edistävät normaalia lihasten toimintaa ja proteiinisynteesiä.

  Kestävyys ja lihaspumppi
  Supercharged sisältää useita aineita, jotka nostavat maitohappokynnystäsi ja antavat sinulle pidemmän kestävyyden ja paremman maksimikapasiteetin. Beeta-alaniini lisää karnosiinipitoisuutta, mikä lisää lihaksen puskurikapasiteettia ja torjuu anaerobisen työn aikana tapahtuvaa happamoitumista. Vaikutusta lisää edelleen natriumbikarbonaatin ja kreatiniini-o-fosfaatin puskurivaikutus. Typpioksidin (NO) tuotanto L-arginiinista laajentaa verisuonia lisääntyneen hapen ja ravinteiden saamiseksi lihaksiin. Agmatiinisulfaatti, AAKG ja sitrulliinimalaatti lisäävät edelleen pumppivaikutusta.

  Keskity ja saa energiaa
  Monimutkaiset glukoosipolymeerit lataavat lihaksesi glykogeenillä ja lisäävät veren glukoosipitoisuutta, mikä tarjoaa sekä aivoille että lihaksille helposti saatavilla olevaa energiaa. Kivenkova harjoittelu edellyttää terävyyttä ja tarkkuutta - Supercharged sisältää virkistäviä aineita, jotta voit maksimoida harjoittelun alusta loppuun. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.


  Annostusehdotukset:
  4 kauhaa (noin 40,5 g) sekoitetaan veteen ja juodaan noin 30-40 minuuttia ennen harjoittelua. Suositeltu päivittäinen annos 4 kauhallista.

  Koko:
  700g
  Koko:
  700 g
  Maku:
  Appelsiini, Tropical
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Sisältö per annos (40 g)
  Monimutkaiset glukoosipolymeerit 10 g
  Beeta-alaniini 5 g
  Kreatiinimonohydraatti 3 g
  Sitrulliinimalaatti 3 g
  L-tyrosiini 3 g
  L-arginiini-alfa-ketoglutaraatti 3 g
  L-leusiini 2,5 g
  Tri-kreatiinimalaatti 2,5 g
  L-arginiini HCL 2 g
  L-Valiini 1,25 g
  L-isoleusiini 1,25 g
  Kofeiini 300 mg **
  Kalium 100 mg
  Magnesiumsitraatti 60 mg (16%) *
  Ruusujuuriuute 50 mg
  Natriumbikarbonaatti 30 mg

  Monimutkaiset glukoosipolymeerit, beeta-alaniini, kreatiinimonohydraatti, sitrulliini-dl-malaatti, L-tyrosiini, L-arginiini AKG, L-leusiini, L-arginiini Hcl, L-valiini, L-isoleusiini, tri-kreatiinimalaatti, kofeiini, aromit, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-k), magnesiumsitraatti, väriaine (punajuuripunainen), kaliumkloridi, ruusujuuriuute (Rhodiola Rosea ), natriumbikarbonaatti. Monimutkaiset glukoosipolymeerit,

  * Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


30 päivän palautusoikeus

Maksa Klarnalla

Hintatakuu

Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin

Maksa laskulla ilman kuluja

Ilmainen palautus

Klarna
Visa
Mastercard
Budbee
Posti

Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5