Viimeinen mahdollisuus

12
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 11 kertaa viimeisten päivien aikana

GAAM x MandyFit PWO 330 g

€29.90 / €21.90
€29.90

Aiempi alin hinta

€29.90
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Maku
Mango Lemon Varastossa Uutuus Parasta ennen:
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)
Tuotenro: PB-221216

Lisää vaihtoehtoja:

1 kpl
€21.90 -27%
2 kpl
€41.90 -30%
3 kpl
€59.90 -33%

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Pre Workout / PWO

 • Tuotekuvaus
 • GAAM x MandyFit PWO on yhteistyö someprofiilin ja brändin MandyFitin kanssa. MandyFit ja GAAM ovat yhdessä kehittäneet PWO:n raikkailla mauilla ja täydellisellä koostumuksella, joka sopii sekä kokeneille käyttäjille että uusille pre-workout-tuotteiden käyttäjille.

  1. Beta-alanini

  2. 150 mg kofeiinia

  3. Sopii kaikille tasoille

  Sopii useimmille henkilöille ja toiminnoille

  Tämä tuote sopii täydellisesti uusille PWO-käyttäjille, jotka eivät ole tottuneet suorituskykyä parantavien tuotteiden vaikutuksiin, mutta se sopii myös kokeneemmalle käyttäjälle, joka voi annostella oman tarpeen mukaan. Tämä PWO sopii sinulle, joka olet uusi pre-workout-tuotteiden käyttäjä, sillä se sisältää vähemmän kofeiinia kuin perinteinen PWO. Se sisältää 150 mg kofeiinia, joka voidaan kaksinkertaistaa tarvittaessa tehokkaamman vaikutuksen saamiseksi. Kofeiinin lisäksi tämä PWO sisältää beta-alaninia, aminohappoa, jota esiintyy usein pre-workout-tuotteissa. Beta-alaninia tunnetaan pistelystä ja kirvelystä, joka ilmenee käytön aikana. Tämä on täysin turvallista ja lisätään usein, jotta keho tuntuisi pirteältä ja heränneeltä.

  Mikä on PWO?

  PWO on suorituskykyä parantava tuote, jota juodaan ennen harjoittelua saadakseen lisäpontta ja lisää pumpin lihaksiin. PWO sisältää aineksia, jotka auttavat sinua ja kehoasi suorittamaan paremmin yksinkertaisesti.

  Annostusvinkkejä:

  Sekoita yksi tl (noin 11 g) haluttuun määrään vettä shakerissa ja juo noin 30 minuuttia ennen harjoittelua tai fyysistä toimintaa. Kaksinkertaista annos tehokkaamman vaikutuksen saamiseksi.

  Ei sisällä:
  Sokeri
  Koko:
  330 g
  Käyttötarkoitus:
  Energia, Kestävyys, Tule vahvaksi
  Maku:
  Lemon, Mango
  Muoto:
  Pulveri
 • Ainesosat

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Shop Instagram

30 päivän palautusoikeus

Maksa Klarnalla

Hintatakuu

Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin

Maksa laskulla ilman kuluja

Ilmainen palautus

Klarna
Visa
Mastercard
Budbee
Posti

Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5