Viimeinen mahdollisuus

21
Kampanja
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 2 kertaa viimeisten päivien aikana

GAAM x MandyFit PWO 330 g

1 kpl
€26.90 -10%
2 kpl
€53.80 -5%
3 kpl
€80.70 -0%
€29.90 / €26.90
Yksittäisten tuotteiden summa:
Maku
Mango Lemon Varastossa Parasta ennen:
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)
Tuotenro: PB-221216

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Pre-Workout / PWO

 • Tuotekuvaus
 • GAAM x MandyFit PWO on yhteistyö treeniprofiilin ja brändin MandyFitin kanssa. MandyFit on yhdessä GAAMin kanssa kehittänyt PWO:n, jossa on raikas maku ja täydellinen sisältö, joka sopii niin kokeneille käyttäjille kuin niille, jotka ovat uusia pre-workout-tuotteille.
  GAAM x MandyFit PWO on, kuten nimestä voi päätellä, pre-workout-tuote, joka on kehitetty yhteistyössä treeniprofiili MandyFitin kanssa. Tuote on suunniteltu sopimaan sekä PWO-tuotteisiin uusiin että kokeneempiin käyttäjiin.

  • Beta-alaniini
  • 150 mg kofeiinia
  • Sopii kaikille tasoille


  Sopii useimmille henkilöille ja aktiviteeteille


  Tuote sopii täydellisesti henkilöille, jotka ovat vasta aloittamassa PWO:n käytön eivätkä ole tottuneet suorituskyvyn tehostajan vaikutuksiin, mutta se sopii myös kokeneemmille käyttäjille, jotka voivat tarvittaessa lisätä annostusta ja vaikutusta. Tämä PWO sopii sinulle, joka olet vasta aloittamassa pre-workout-tuotteiden käyttöä, koska siinä on vähemmän kofeiinia kuin perinteisessä PWO:ssa. Se sisältää 150 mg kofeiinia, jonka tehoa voi lisätä kaksinkertaisilla annoksilla niille, jotka haluavat intensiivisemmän vaikutuksen. Lisäksi tässä PWO:ssa on beta-alaniinia, joka on aminohappo, jota usein esiintyy pre-workout-tuotteissa. Beta-alaniini tunnetaan pistävästä ja kutittavasta tunteesta, joka syntyy sen käytön yhteydessä. Tämä on täysin vaaraton ja sitä lisätään usein, jotta keho tuntuisi pirteältä ja valppaalta.

  Mikä on PWO?


  PWO on suorituskyvyn tehostaja, jota otetaan ennen treeniä, jotta saisi hieman lisävauhtia ja paremman lihaspumpun. PWO sisältää ainesosia, jotka auttavat sinua ja kehoasi suorittamaan paremmalla tasolla.

  Annostusohje:
  Sekoita yksi annosmitta (noin 11 g) haluamasi määrä vettä shakerissa ja juo noin 30 minuuttia ennen treeniä tai fyysistä aktiviteettia. Tuplaa annos tehostetun vaikutuksen saavuttamiseksi.
  Ei sisällä:
  Sokeri
  Koko:
  330 g
  Käyttötarkoitus:
  Energia, Kestävyys, Tule vahvaksi
  Maku:
  Lemon, Mango
  Muoto:
  Pulveri
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5