Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
Tuote 12 sta 12

Crossfit-treenin eri muotoja

Crossfitissä voit kokeilla useita eri muotoja sen mukaan, haluatko enemmän voimaharjoittelua, kestävyyttä vai räjähtävyyttä. Tämä voi tarkoittaa eri liikkeiden priorisointia tai sitä, että liikkeitä tehdään pidempään ennen toiseen harjoitukseen siirtymistä.

Sekoitus eri urheilulajeja

Crossfit on yksinkertaisesti treeni, joka perustuu useisiin eri urheilulajeihin, joihin sisältyy enemmän tai vähemmän elementtejä.

  • Painonnosto
  • Intervallitreeni
  • Juoksu
  • Jumppa

Crossfitin monipuolisuuden vuoksi laji on suosittua esimerkiksi poliisin ammatissa, armeijassa ja palokunnassa työskentelevien keskuudessa. Suomessa crossfittia voi harrastaa useimmilla paikkakunnilla.

Must-have crossfit-varusteita

Crosfitt-treeneissä käytetään erilaisia varusteita ja tarvikkeita, kuten käsipainoja, tankoja, köysiä, painopalloja ja hyppynaruja. Eri harjoittelujen yhteydessä tarvitset myös asianmukaiset treenivaatteet ja varusteita, kuten kuntoilukäsineet, rannesuojat ja painonnostovyön.

Lisää tehoa ravintolisillä Crossfit vaatii vahvaa fyysistä suorituskykyä jokaisessa treenissä. Jos olet kokenut crossfit-treenaaja, voimme suositella ravintolisiä ja proteiinijauheita lihasten rakentamiseen, korjaamiseen ja nopeampaan palautumiseen!

Treenivaatteet rankkaan treeniin

Vaikka itse sanommekin, meillä on erittäin hyvä kuva kaikista erilaisista treenimuodoista ja voimme siksi myös tarjota täydellisiä treenivaatteita crossfit-treeniin eri tuotemerkeiltä, kuten XXX. Valitse treenivaatteet, joissa voit liikkua vapaasti ja jotka tukevat ylävartaloa. Tutustu treenivaatteiden ja -tarvikkeiden valikoimaamme ja ota crossfit-treenistäsi kaikki irti!