Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
-20%
Varastontyhjennys
3 Gorilla Wear Ashton Pro Boxing Gloves Red & Black
Lisää vaihtoehtoja
2 Gorilla Wear Boxing Hand Wraps Black
Lisää vaihtoehtoja
1 Gorilla Wear Montello Shin Guards Black
Lisää vaihtoehtoja
-30%
Kampanja
2 Gorilla Wear Vaiden Boxing Shorts Army Green Camo
Lisää vaihtoehtoja
-30%
Kampanja
0 Gorilla Wear Murdo Muay Thai / Kickboxing Shorts Black & Grey Camo
Lisää vaihtoehtoja
-30%
Kampanja
0 Gorilla Wear Kensington MMA Fightshorts Army Green Camo
Lisää vaihtoehtoja
1 Gorilla Wear Boxing Hand Wraps Red
Lisää vaihtoehtoja
-30%
Kampanja
0 Gorilla Wear Murdo Muay Thai / Kickboxing Shorts Army Green Camo
Lisää vaihtoehtoja
-30%
Kampanja
1 Gorilla Wear Vaiden Boxing Shorts Black Grey Camo
Lisää vaihtoehtoja
-30%
Kampanja
0 Gorilla Wear Kensington MMA Fightshorts Black & Grey Camo
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 18 sta 18

Kaikki vaihtoehdot sinulle, joka haluat lyödä, potkia ja painia!

Kamppailulajien treenaamisessa on useita etuja: opit itsepuolustusta, saat liikuntaa ja kehität henkistä keskittymiskykyäsi. Kaikki kamppailulajit tarkoittavat jossain määrin vastustajan lyömistä, potkimista tai painia – joissakin lajeissa on olemassa tiukat säännöt, joissakin lajeissa sääntöjä ei ole ollenkaan.

Nyrkkeily

Nyrkkeilyssä vastustajaa yritetään lyödä nyrkkeilykehässä erilaisilla iskuilla nopeiden liikkeiden, nopeiden refleksien ja tekniikoiden avulla. Nyrkkeily kehittää samanaikaisesti kestävyyttä ja voimaa. Nyrkkeilyhanskat, käsisiteet, kypärä ja nyrkkeilyshortsit – ja olet valmis otteluun.

Paini

Painissa sinun tulee yrittää voittaa vastustajasi pitämällä kiinni, tarttumalla ja heittämällä. Paini on muinainen kamppailulaji, joka on myös yksi olympialaisissa kisattavista lajeista. Painiurheilusta on kehittynyt muita muotoja, kuten sumopaini, grappling ja judo.

Grappling

Grappling muistuttaa painia, mutta siinä yritetään enemmän käsiä käyttämällä lukita vastustaja eri asentoihin, mikä vaikeuttaa hänen liikkumistaan. Sana grappling tulee englanninkielisestä sanasta grab, joka tarkoittaa tarttumista.

Thainyrkkeily tai Muay Thai

Muay Thai tai thaimaalainen nyrkkeily, joksi sitä myös kutsutaan, on rajumpi kamppailulaji, jossa suurin osa asioista on sallittua. Lajiin kuuluu potkut, lyönnit ja nyrkkeileminen vastustajan kanssa täydellä voimalla, ja siksi on tärkeää, että suojaat tiettyjä ruumiinosia kovilta iskuilta.

Tuotevinkkejä! Kamppailulajeissa on hyvä käyttää hammas- ja jalkasuojia sekä käsisiteitä. Valikoimastamme löydät myös tyylikkäitä ja laadukkaita thainyrkkeilyshortseja.

MMA

MMA eli Mixed martial arts on kamppailulaji, joka muistuttaa thainyrkkeilyä. Kyseessä on kuitenkin kaksi hyvin erilaista urheilulajia, koska MMA on yhdistelmä useita kamppailulajeja ja tekniikoita, kun taas thainyrkkeilyssä on kyse yhdestä, omasta tyylistä. MMA:ssa on tietyt säännöt siihen, mitä vastustajalle ei saa tehdä, kuten pureminen, nipistäminen tai haaroihin potkiminen.

Tuotevinkkejä! MMA-treeneissä käytetään MMA-hanskoja sekä jalkasuojia. Nämä varusteet löydät meiltä.

BJJ

BJJ on ju-jutsun brasilialainen muoto, jonka lyhenne on BJJ. Siitä on nopeasti tullut yksi maailman treenatuimmista ja suosituimmista kamppailulajeista, ja se on suunnattu kaiken ikäisille ja tasoille henkilöille. BJJ:ssä mielenkiintoista on se, että tekniikka voittaa usein voiman ja koon, mikä tarkoittaa, että pienikokoisempi henkilö voi hyvin voittaa suurikokoisemman vastustajansa. Suurelta osin se muistuttaa japanilaista ju-jutsun ja grapplingin yhdistelmää.

Muita kamppailulajeja

Edellä mainittujen kamppailulajien lisäksi ei tietenkään pidä unohtaa karatea, ju-jutsua, taekwondoa ja aikidoa, jotka kaikki perustuvat itsepuolustustekniikoihin. Kokeile ja löydä suosikkisi!

Älä unohda lievittää kipeitä lihaksia!

Kamppailulajien treenaamisessa voi helposti käydä niin, että kaadut tai saat kovia iskuja. Käytä linimenttiä ja kineettistä teippiä mahdollisiin kipeisiin kohtiin ja estä vammaa pahentumasta.

Löydä varusteet kamppailulajiisi!

Jotkut kamppailulajit eivät vaadi treenaamiseen muuta kuin yhden puvun ja vahvaa psyykettä, ja johonkin toiseen tarvitaan muun muassa jalkasuojia, käsisiteitä ja hammassuojia suojaamaan tulevilta iskuilta. Myös erityisiä vaatteita voidaan tarvita, kuten esimerkiksi Muay Thai -shortseja. Olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin Protein Companyyn, mikäli tarvitset neuvoja siihen, mitä varusteita tarvitset juuri sinun lajiisi. Autamme sinua alusta lähtien!