Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
1 Virtufit Power Band Extra Light Red
Lisää vaihtoehtoja
11 Virtufit Foam Roller 33 cm
Lisää vaihtoehtoja
1 Virtufit Power Band Light Black
Lisää vaihtoehtoja
5 Virtufit Foam Roller 62 cm
Lisää vaihtoehtoja
2 Virtufit Resistance Cable Medium
Lisää vaihtoehtoja
0 Virtufit Power Band Strong Green
Lisää vaihtoehtoja
3 Virtufit Resistance Cable Light
Lisää vaihtoehtoja
2 Virtufit Power Band Extra Strong Blue
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 9 sta 9

Treenaa loukkaantumatta

Riippumatta siitä, kärsitkö pysyvästä vai lievästä vammasta, sinun tulisi harjoitella apuvälineiden avulla ja tavalla, joka ei pahenna tilaa. On myös hyvä treenata ennaltaehkäisevässä tarkoituksessa uusien loukkaantumisten ehkäisemiseksi jo varhaisessa vaiheessa, tai ennen kuin loukkaantumisia edes tapahtuu. Fysioterapiassa sekä rehab että prehab ovat kaksi yleistä käsitettä, joihin haluamme myös täällä Protein Companylla kiinnittää huomiota. Tähän sisältyy usein tuotteiden käyttö, kuten linimentti, kineettinen teippi ja polvisuojat.

Vältä vammoja tai käsittele niitä Protein Companyn tuotteilla

Kuntoutuksen sekä ennaltaehkäisevän treenin yhteydessä sinun tulisi suojata vaurioituneet alueet oikeanlaisilla tuotteilla ja apuvälineillä. Tänne olemme koonneet pienen valikoiman tuotteita, joita sinulla tulisi aina olla kotona sekä ennen loukkaantumista että sen jälkeen.

  • Ravintolisät vitamiinien, mineraalien ja aminohappojen muodossa vahvempaa immuunijärjestelmää varten.
  • Kineettinen teippi teippaa lihakset ja aktivoi paranemisprosessin.
  • Linimentti lämmittää loukkaantunutta tai kipeää aluetta ja nopeuttaa paranemista.
  • Polvisuojat urheiluun, jossa erityisesti polvet ovat kovalla rasituksella (jalkapallo, jääkiekko, painonnosto).
  • Rannesuojus ranteita rasittaviin lajeihin, kuten voimanostoon, crossfitiin, tennikseen.
  • Kyynärsuojat helpottavat kipua, lämmittävät ja parantavat liikkeitä.

Meiltä löydät suuren valikoiman tuotteita loukkaantumisten välttämiseen tai olemassa olevan kivun ja ongelmien hoitamiseen.

Rehab-treenin hyödyt

Rehab on treeni, joka tehdään siinä vaiheessa, kun vahinko on jo tapahtunut tai kun sairaus on paranemassa. Puhumme harjoituksista, jotka rakentavat lihaksia uudestaan, hitaasti mutta varmasti, jotta ei tulisi takapakkia. Urheilulajit, kuten juoksu, hiihto, jalkapallo, jääkiekko ja ratsastus, ovat urheilulajeja, joissa loukkaantumiset ovat yleisiä.

KUNTOUTUSVINKKEJÄ! Jos olet loukkaantunut tai jos sinulla on ollut pitkäaikainen sairaus ja olet toipumassa, useimmissa tapauksissa sinun on käännyttävä fysioterapeutin puoleen, joka räätälöi sinulle henkilökohtaisen kuntoutusohjelman ja seuraa etenemistäsi.

Prehabin hyödyt

Prehab on oikeastaan kaikenlaista treeniä, joka ehkäisee sairauksia ja parantaa terveyttä. Se rakentaa kehoa ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Samalla se voi olla apuväline esimerkiksi polville, kyynärpäille ja ranteille ylikuormituksen ja loukkaantumisien ehkäisemiseksi. Prehab tarkoittaa monipuolista harjoittelua, joka sisältää palautumista ja oikeanlaisen ruokavalion sekä harjoituksia, jotka vahvistavat muun muassa selkää ja vartaloa.
Treenaa oikein ja pysy terveenä!