Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Tuotemerkit
Hinta
Näytä kampanjatuotteet
Varastossa
-20%
Summer Sale
0 Tiguar Yogarem
Lisää vaihtoehtoja
€9.52 €11.90
1 Virtufit Gym Ball + Pump 65 cm
Lisää vaihtoehtoja
2 Virtufit Gym Ball + Pump 75 cm
Lisää vaihtoehtoja
0 Virtufit Gym Ball + Pump 85 cm
Lisää vaihtoehtoja
-20%
Summer Sale
2 Tiguar Yogamatta Basis
Lisää vaihtoehtoja
€27.92 €34.90
Tuote 9 sta 9

Mitä jooga on?

Jooga koostuu fyysisistä kehonasennoista, joita tehdään rennossa tahdissa ja joka luo tasapainon fyysisen treenin ja mielen välillä. Kyse on myös nykyisyyden tiedostamisesta ja opettelusta olemaan läsnä. Toisin sanoen jooga on sekä fyysistä että henkistä liikuntaa.

Yhdistä jooga muuhun treeniin

Me täällä Protein Companylla pidämme joogaa hyvänä treenivaihtoehtona kovalle kunto- ja voimaharjoittelulle. Jooga auttaa treenaamaan tasapainoa ja ketteryyttä – asioita, jotka usein unohdetaan muissa treenimuodoissa.

Joogan monet muodot – löydä suosikkisi

Joogassa on useita muotoja, niin alkuperäisiä kuin uusia, joita on syntynyt joogan maailmanlaajuisen suosion vuoksi. Hatha-jooga on joogaa, jossa yhdistyvät useimmat joogamuodot ja jota voidaan harjoittaa useiden muunnelmien yhdistelmänä. Alla esimerkkejä joogamuodoista:

Kundalinijooga
Suhteellisen yksinkertainen joogamuoto, joka sopii kaikille. Painopiste on pääasiassa hengityksessä, ja liikkeitä harjoitusten aikana on helppo hallita.

Ashtangajooga
Eli powerjooga, hyvin yleinen joogamuoto Suomessa ja läntisessä maailmassa, koska sitä on mukautettu hieman liikunnallisemmaksi ja fyysisemmäksi.

Yin jooga
Rauhallisempi joogamuoto, joka on hyvä sinulle, joka kärsit nivel- ja lihaskivuista. Liikkeet keskittyvät paljon selkään, lantioon ja reisiin.

Saunajooga
Lämpimässä suoritettava, melko uusi joogamuoto. Joogaaminen tapahtuu höyrysaunassa tai tavallisessa saunassa. Mukava syksyllä ja kylminä talvipäivinä pehmentämään kehoa.

Hyvät tuotteet treeniin

Joogatreeni ei vaadi suuria määriä varusteita – tärkeintä on, että sinulla on mukavat vaatteet, joissa voi liikkua vapaasti, sekä joogamatto. Joissakin joogatreeneissä saatetaan tarvita erilaisia settejä tai tai useampia varusteita, kuten joogapallo, joogatyyny, joogatiili ja joogavyö. Meiltä Protein Companylta löydät hyvän valikoiman niin vaatteita kuin varusteita.