Viimeinen mahdollisuus

Lyhyt voimassaoloaika
Kampanja
62
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 1 kertaa viimeisten päivien aikana

Puhdistamo Instant-pakuri 28 g

€25.95 / €9.90
€9.90

Aiempi alin hinta

€9.90
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Lkm: 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Luontaistuotteet

 • Tuotekuvaus
 • "Valmistettu suomalaisesta pakurikäävästä Riittoisa ja vahva uute Täysin suomalainen tuote Instant-Pakuri on käyttövalmis, kuivattu kuumavesiuutejauhe suomalaisesta pakurikäävästä. Pakuri on yksi suomalaisen luonnon klassikoista ja arvostetuimmista raaka-aineista. Instant-pakurin maku on miellyttävän mieto, hieman koivuinen. Tuote sisältää pelkästään liukoisia ja 100% imeytyviä ainesosia. Uutejauhemuotonsa ansiosta tuote on erittäin riittoisa ja helppokäyttöinen. Yhdestä purkista tekee peräti 16 litraa (65 kupillista) valmista pakuriteetä. Yksi gramma jauhetta vastaa 15 grammaa tuoretta pakuria.

  Puhdistamon Instant-Pakuri valittiin vuoden 2013 Superruoaksi. Palkinnon luovuttaa vuosittain ansioituneille tuotteille Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto. Vuoden terveystuotealan valinnoilla terveystuotealan ammattilaiset haluavat osoittaa arvostusta tutkittuja ja laadukkaita tuotteita kohtaan, jotka lisäksi ovat saaneet kuluttajilta erinomaista palautetta. Olemme iloisia ja ylpeitä tästä Instant-Pakurin saamasta tunnustuksesta!

  Täysin vegaaninen, gluteeniton, lisä- ja täyteaineeton. 

  Päiväannos on kaksi kertaa 1/3 tl. Lisää jauhetta kupin pohjalle ja kaada kuumaa vettä päälle. Sekoita hetki ja juoma on valmis! Yksi gramma jauhetta vastaa 15 grammaa tuoretta pakuria."
  Ei sisällä:
  Aspartaami, Gluteeni, GMO, Kananmuna, Laktoosi, Maito, Pähkinät, Palmuöljy, Soija
  Koko:
  28 g
  Käyttötarkoitus:
  Voi hyvin
  Muoto:
  Pulveri
  Ruokavalio:
  Vegan
  Kategoriat
 • Ainesosat
 • Pakurikääpäuute, dekstriini / Sprängtickaextrakt, dextrin
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5