Viimeinen mahdollisuus

3
Varastontyhjennys
20
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Scitec Nutrition DAA PRO 100 caps

€21.90 / €17.50
€17.50

Aiempi alin hinta

€17.50
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Testosteroniboosterit

 • Tuotekuvaus
 • DAA PRO sisältää suosittua D-asparagiinihappoa (DAA). DAA-lisäravinteet ovat tänä päivänä erittäin suosittuja kehonrakentajien ja urheilijoiden keskuudessa, jotka eivät halua käyttää laittomia aineita!
  DAA PRO sisältää suosittua D-asparagiinihappoa (DAA) yhdessä N, N-dimetyyliglysiinin, sinkin ja pantoteenihapon kanssa. Sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä, edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä ja vaikuttaa omalta osaltaan proteiinisynteesiin!

  • Lisääntynyt lihasmassa
  • Lisääntynyt hyvinvointi
  • Normalisoi testosteronia

  DAA- lisäravinteet ovat tänä päivänä erittäin suosittuja kehonrakentajien ja urheilijoiden keskuudessa, jotka eivät halua käyttää laittomia aineita! Joten miksi et käyttäisi Scitecin laillista, monimutkaista DAA-kaavaa, joka sisältää tieteellisesti todistettuja avainainesosia.

  Käyttöehdotus:
  Ota 4 kapselia päivässä: 2 aamulla ja 2 illalla aterian yhteydessä. Käytä jaksoittain: Pidä vähintään yhden kuukauden tauko kuukauden käytön jälkeen.

  Koko:
  100 kapselia.
  Koko:
  100 caps
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Annostus : 4 kapselia
  Annokset per pakkaus : 25
  Määrä annosta kohti
  NRV% **
  Määrä annosta kohti
  NRV% **
  Sinkki1,5 mg15%DAA (D-asparagiinihappo)3000 mg
  B5-vitamiini (Pantoteenihappo)0,9 mg15%N, N-dimetyyliglysiini200 mg


  Ainesosat: D-asparagiinihappo, liivate naudasta, N, N-dimetyyliglysiini-HCl, paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), väri (titaanidioksidi, musta rautaoksidi, briljanttimusta BN), sinkkisulfaattimonohydraatti, kalsium-D-pantotenaatti.
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5