Viimeinen mahdollisuus

4

Scitec Nutrition Pow3rd 2.0

€22.90
Maku
Arousing apple Varastossa Parasta ennen: Power Pear Loppunut varastosta Parasta ennen:

Sopivat lisätuotteet

Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(3)
Tuotenro: PB-1081

30 päivän palautusoikeus

Maksa Klarnalla

Hintatakuu

Ilmainen toimitus yli 49,90€ tilauksiin

Maksa laskulla ilman kuluja

Ilmainen palautus

Klarna
Visa
Mastercard
Budbee
Posti

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Vireystila ja keskittymiskyky

 • Tuotekuvaus
 • POW3RD! 2.0 on edistyksellinen, itsekehitetty pre-workout koostumus, joka sisältää huolellisesti valitut aktiiviset ainesosat.
  POW3RD! 2.0 on edistyksellinen, itsekehitetty pre-workout koostumus, joka sisältää huolellisesti valitut aktiiviset ainesosat. Et todellakaan voi tietää, mitä se voi tehdä sinulle, ennen kuin kokeilet! Pow3rd sisältää "DualCreatine" -koostumuksen, joka tarjoaa tutkituimman kreatiinimuodon yhdessä kreatiinisitraatin kanssa.

  • Suuriannoksinen koostumus
  • Suorituskykyä ja keskittymistä
  • Kreatiinia, beeta-alaniinia ja kofeiinia

  AKG, alfa-ketoglutaraatti, on olennainen osa Krebsin sykliä, joka on kehossa oleva energiaa tuottava sykli. L-arginiini on ehdollisesti välttämätön aminohappo ja typpioksidin (NO) edeltäjä. Arginiinin lisäys on yleinen käytäntö urheilijoiden ja kehonrakentajien keskuudessa. Olemme varmoja, että pidät myös muista ainesosista!

  Annostusehdotukset:
  Sekoita annos 250-300 ml vettä ja juo 30-60 minuuttia ennen harjoittelua tai kun tarvitset energiaa ja keskittymistä. Älä ylitä 2 erillistä annosta päivässä!

  Koot:
  350 g - 50 annosta
  Koko:
  350
  Maku:
  Kirsikka, Omena, Päärynä
 • Ainesosat
 • Annostus: 7 g (½ kauha)
  Annoksia per pakkaus: 50
  Määrä annosta kohti NRV% * Määrä annosta kohti NRV% *
  Foolihappo 30 mcg 15%
  ITSEKEHITETTY "POW3RD! MATRIX 4390 mg - "Sp3cial-sekoitus" 1390 mg
  - "DualCreatine" -seos: Mikronisoitu kreatiinimonohydraatti, kreatiinisitraatti 3000 mg Beeta-alaniini (520 mg), L-arginiini-HCl (500 mg), kofeiini (200 mg),
  Asetyyli-L-karnitiini-HCl (100 mg), Rhodiola rosea -uute (50 mg),
  Alfa-ketoglutaraattikalsium (AKG) (10 mg)
  joista kreatiini 2641 mg
  * NRV%: Ravitsemuksen vertailuarvot

  Ainesosat Omena: Mikronisoitu kreatiinimonohydraatti, aromi (omena), happamuudensäätelyaine (vedetön sitruunahappo), beeta-alaniini, L-arginiini-HCl, vedetön kofeiini, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami K), asetyyli-L-karnitiinisitraatti, Rhodiola Rosea (Juuriuute) (vähintään 3% rosavineriä), Väri (kirkkaanvihreä [tartratsiini**, patenttisininen V], Riboflaviini), paakkuuntumisenestoaine (kolloitaalinen piidioksidi, magnesiumstearaatti), alfa-ketoglutaraatti, kalsium, maltodekstriini, Pteroyylimonoglutamiinihappo.


  Ainesosat Kirsikka: Mikronisoitu kreatiinimonohydraatti, aromi (kirsikka), happamuuden säätöaine (vedetön sitruunahappo), beeta-alaniini, L-arginiini-HCl, vedetön kofeiini, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami K), asetyyli-L-karnitiinisitraatti, Rhodiola Rosea (Juuriuute) (vähintään 3% rosavineriä), paakkuuntumisenestoaine (kolloitaalinen piidioksidi, magnesiumstearaatti), alfa-ketoglutaraatti, kalsium, maltodekstriini, väri (Carmosin**), Pteroyylimonoglutamiinihappo.

  Ainesosat Päärynä: Mikronisoitu kreatiinimonohydraatti, maku (päärynä), happamuuden säätö (vedetön sitruunahappo), beeta-alaniini, L-arginiinihydrokloridi, vedetön kofeiini, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami K), asetyyli-L-karnitiinisitraatti, Rhodiola Rosea (Juuriuute) (vähintään 3% rosavineriä), paakkuuntumisenestoaine (kolloitaalinen piidioksidi, magnesiumstearaatti), alfa-ketoglutaraatti, kalsium, maltodekstriini, Pteroyylimonoglutamiinihappo.

Arvostelut (3)

3 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Bergman 2019-01-12
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Sain tölkin Fitness-festivaalilla ja otin ensimmäisen annoksen tänään. Ja se on toinen pwo, en koskaan törmännyt. Joten minulle ei mitään.
P 2017-11-03
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Melko hyvä pumppu, mutta energia ei ole mitään, mitä olen tuntenut, mutta kunnollinen pwo hintaan
Kent 2017-10-03
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Ostin tämän kerran, kun minulla oli huono rahaa, mutta se oli todella vaikuttunut ja päätyi siihen, että ostin 3 tölkkiä peräkkäin. Kuten Craze light, sinä olet onnellisempi ja et halua mennä kotiin kuntosalilta
Näytä lisää
3 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Shop Instagram

Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5