Viimeinen mahdollisuus

8
Kampanja
40
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 2 kertaa viimeisten päivien aikana

Self Omninutrition Vitamin D 100 caps

€15.90 / €9.54
€15.90

Aiempi alin hinta

€15.90
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)

Suosituimmat tuotteet kategoriassa D-vitamiini

 • Tuotekuvaus
 • D-vitamiini Self Omninutritionilta on uskomattoman suosittu vitamiinilisäravinne, jolla on erittäin positiivisia vaikutuksia kehoon, kuten immuunijärjestelmän vahvistaminen ja laihtuminen.
  D-vitamiini Self Omninutritionilta on uskomattoman suosittu vitamiinilisäravinne, jolla on erittäin positiivisia vaikutuksia kehoon, kuten immuunijärjestelmän vahvistaminen ja laihtuminen.

  • Vahvistaa immuunijärjestelmääsi.
  • Lisää kalsiumin imeytymistä.
  • Parempi luuston rakenne.
  • Tärkeä terveydelle ja lihasten kasvulle.

  D3-vitamiini on itse asiassa hormoni, jota muodostuu, kun iho altistuu ultraviolettisäteilylle. D-vitamiini tukee useita positiivisia vaikutuksia elimistössä, kuten hormonien säätelyä, immuunijärjestelmää, kalsiumin imeytymistä ja luuston rakentamista. Viime aikoina on myös huomattu, että D-vitamiinilla on erittäin tärkeä rooli immuunijärjestelmän toiminnassa ja laihtumisessa. D-vitamiini on terveellisen ruokavalion ja aktiivisen ulkoilun yhteydessä ratkaiseva tekijä terveydelle ja lihasten kasvulle.

  Annostusehdotus:
  Ota 1 kapseli päivässä.

  Koko:
  100 tablettia
  Koko:
  100 caps
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat

 • Sisältö annosta kohti 1tab 1 annos
  D-vitamiini 50 G

  Ainekset:
  D-vitamiini, täyteaineet (E460, E470b, E551).

  Tärkeää:
  Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, suositusannosta ei saa ylittää. Tuotettu tehtaassa, joka käsittelee MAITOA, MUNIA ja SOIJAA. Säilytä kuivana, ei yli normaalin huoneenlämpötilan, lasten ulottumattomissa.
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5