Viimeinen mahdollisuus

11
Summer Sale
15
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 1 kertaa viimeisten päivien aikana

Superfruit EKO Chia Seeds 300 g

300 g
€7.57 -15%
750 g
€16.91 -15%
€8.90 / €7.57
€8.90

Aiempi alin hinta

€8.90
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)
Tilapäisesti loppu Tuotenro: PB-1631

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Luontaistuotteet

 • Tuotekuvaus
 • Chia-siemenet tulevat Meksikosta ja atsteekit ovat käyttäneet niitä muinaisista ajoista lähtien. Chia-siemenet ovat yksi rikkaimmista vihannesten lähteistä Omega 3:sta! Urheilijat ympäri maailmaa käyttävät chiaa päivittäin!
  Chia (Salvia Hispanica) on minttuperheen kukkiva kasvi, joka on alun perin peräisin Meksikosta. Pohjois-Meksikossa on nyt arvostettu "Tarahumara" -heimo, joita pidetään maailman parhaina pitkän matkan juoksijoina, ja heille chia on peruselintarvike. Perinteisesti sanotaan, että chiaa on viljelty muinaisista ajoista lähtien, ja on todennäköistä, että atsteekit käyttivät sitä osana ruokavaliotaan. Nimi "Chia" tulee sanasta, joka tarkoittaa alun perin "öljyistä". Jos liotat chia-siemeniä, pienten siementen ympärille muodostuu geelimäinen kirkas kalvo hyvin nopeasti. Kasvia pidetään helposti viljeltävänä ja se kasvaa jopa metriin.

  • Runsaasti Omega-3: ta
  • ALA (alfa-lineolihappo)
  • Runsaasti kuitua
  • Runsaasti proteiinia


  Ravitseva siemen!

  Chia-siemenissä on runsaasti Omega-3: ta, ALA: ta (alfa-lineolihappoa), kuitua ja proteiinia. Perinteisesti chia-siemeniä on käytetty sellaisenaan "chia fresca" -nimisen juoman muodossa tai leivän ja leivonnaisten täydennyksenä. Siemenet voidaan jauhaa ja käyttää yhdessä muun tyyppisten jauhojen kanssa. Siemenet sisältävät myös paljon hyödyllisiä mineraaleja, kuten fosforia, kalsiumia ja kaliumia. Kasvilla ei ole käytännössä mitään historiaa Euroopassa, ja se otettiin käyttöön EU:ssa vuonna 2009 nimellä "Novel Food", mikä tarkoittaa, että sitä suositellaan käytettäväksi leivän leivonnassa enintään 5% kokonaismäärästä. Superfruits chia on orgaanisesti sertifioitu EU-asetuksen 834/2007 mukaisesti.


  Annostusehdotukset:
  Enintään 15 grammaa päivässä.

  Koko:
  300 g.
  Ei sisällä:
  Aspartaami, Gelatiini, Gluteeni, Hiilihappo, Kala, Kananmuna, Kofeiini, Laktoosi, Maito, Maitoproteiini, Pähkinät, Soija, Sokeri
  Koko:
  300 g
  Käyttötarkoitus:
  Energia, Voi hyvin
  Ruokavalio:
  Ekologinen, Vegan
  Kategoriat
 • Ainesosat
 • Sisältö per 100 g
  Energia 1861 kJ / 443 kcal
  Rasva 31 g
  josta tyydyttynyttä rasvaa 4 g
  - josta monityydyttymättömiä omega-6-rasvoja 7 g
  - joista monityydyttymättömiä omega-3-rasvoja 20 g
  Hiilihydraatti 2 g
  - josta sokereita 1 g
  Kuitu 37 g
  Proteiini 20 g
  Natrium 0 g

  Ainekset:
  chia-siemenet (salvia Hispanica).

  Tärkeää:
  Säilytä kuivaa, pimeää ja viileää. Avattu pakkaus on parasta säilyttää jääkaapissa. Suuren kuitupitoisuuden vuoksi tuote niellään runsaalla vedellä tai muulla nesteellä.
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5