Kirjaudu sisään
Selaushistoria
10

Swedish Supplements Bloody Pump, 600 g

Tuotenro: PB-41312

Kampanjatuote

Kampanja:
Määrä:
0
Kampanja alkaa:
Kampanja päättyy:
Maku: 
Lkm: 
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta

30 päivän palautusoikeus

Maksa Klarnalla

Hintatakuu

Ilmainen toimitus yli 49,90€ tilauksiin

Maksa laskulla ilman kuluja

Ilmainen palautus

Klarna
Visa
Mastercard
Budbee
Posti

Suosituimmat tuotteet kategoriassa

 • Tuotekuvaus
 • Pre-workout-tuote sinulle, joka haluat voida treenata koska tahansa päivän aikana ja tuntea olosi hyväksi ja keskittyneeksi.
  Pre-workout-tuote sinulle, joka haluat pystyä harjoittelemaan milloin tahansa päivästä hyvällä tunteella ja keskittymisellä JA tämän jälkeen pystyä menemään nukkumaan ja oikeasti nukahtaa. Pitkän kehitysvaiheen jälkeen voimme ylpeänä esitellä tuotteen, joka toimittaa todellisen lihaspumpin useilla mekanismeilla, jotka vaikuttavat typpioksidivirtaukseen kehon verisuonissa. Bloody Pump sisältää myös aineita, joiden tehtävänä on vähentää maitohappoa, jotta saadaan enemmän toistoja ja parempia harjoittelutuloksia sekä kyky keskittyä ja saada lisää motivaatiota.


  • Stimulantiton koostumus
  • Maksimaalinen pumppi
  • Parantunut suorituskyky


  Kokeile tätä Powerhousea harjoittelussasi!  Stimulantiton Bloody Pump tekee sinusta motivoituneen harjoittelemaan pidempään ja kovemmin.

  Typpioksidi on signaalimolekyyli, joka laukaisee ns. vaskulaarisen laajenemisen – verisuonten koko kasvaa. Lisäämällä veren määrää lihaskudoksen kautta saat useita etuja: lisääntynyttä hapen ja ravinteiden kuljetusta, glukoosinottoa, räjähtävyyttä. Kaikki tämä antaa konkreettisen, voimakkaan ja kattavan lihaspumppivaikutuksen.

  Kaikki aineet on annosteltu hyvin optimaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Yksi annos sisältää vähintään 25 grammaa vaikuttavia aineita.

  Sitrulliini 4000 mg annosta kohti on aminohappo arginiinin esiaste. Sitrulliinia käytetään ylläpitämään pumppia pidempään sekä nostamaan kynnystä siihen, kun lihakset "luovuttavat" ollessaan suuren kuormituksen alaisena. Sitrulliinin saanti johtaa suurempaan määrään puhdasta arginiinia veressä, mikä saa aikaan enemmän typpioksidia ja lisää vaskulaarisuutta.

  Glycopump® on patentoitu glyseroliyhdiste, joka sisältää kuusi kertaa enemmän glyserolia kuin tavalliset versiot. Glyseroli luo osmoottisen paineen lihassoluihin, joka imee nestettä ja luo niihin kimmoisuutta. Nesteen jännittämä lihassolu luo pumppaavan tunteen, ja käyttäjä kokee, että lihaksilla on suurempi tilavuus kuin muuten ja ne tuntuvat kovilta.

  Beta-alaniini on ei-välttämätön aminohappo, jota keho käyttää karnosiiniksi kutsutun di-peptidin luomiseen. Karnosiini toimii puskurina, koska se vaikuttaa lihaskudoksen happamuuteen ja vähentää sitä. Korkeampi karnosiinipitoisuus vähentää väsymyksen tunnetta maitohapon estyessä. Välitön vaikutus beta-alaniinin saannista on kuuma pistelyn tunne ja joskus ihon punoitus, lähinnä käsivarsissa ja kasvoissa. Tämä on vaaraton reaktio siihen, että beta-alaniinipitoisuudet nousevat veressä nopeasti. Monet ihmiset kokevat tämän vaikutuksen ylimääräisenä kannustuksena ennen harjoittelua. Säännöllisen beta-alaniinin saannin jälkeen pistävä vaikutus heikkenee, mikä ei millään tavalla vähennä maitohappoa estävää vaikutusta, vaan johtuu siitä, että keho tottuu tasoihin.

  Betaiini (tri-metyyliglysiini) on typpioksidia tuottava aine punajuuresta. Betaiinin on osoitettu olevan erittäin tehokas lisäämään NO:a (typpioksidia), mikä parantaa suorituskykyä ja stimuloi rasvatonta lihasmassaa. Betaiini vähentää myös homokysteiinitiolaktonin tuotantoa, mikä tietyillä tasoilla voi häiritä proteiinisynteesiä.

  Arginiini alfaketoglutaraatti on arginiinin aminohapon suola yhdessä alfa-ketoglutaraatin kanssa. AAKG edistää lisääntynyttä typpioksidituotantoa ja siten verisuonten laajenemista ja koettua lihaspumppia. AAKG stimuloi myös kasvuhormonin tuotantoa, mikä edistää rasvattoman lihasmassan kasvua ja jolla on myös tärkeä rooli aineenvaihdunnassa. AAKG auttaa vähentämään maitohapon ja ammoniakin määrää, joka voi aiheuttaa lihaskipua ja viivästynyttä palautumisaikaa harjoitusten välillä.

  Tyrosiini on esiastehappo muun muassa dopamiinille, adrenaliinille ja noradrenaliinille. Nämä välittäjäaineet ovat vastuussa monista elimistön ei-elintärkeistä, mutta kuitenkin erittäin hyödyllisistä toiminnoista kehossamme. Ne edistävät hyvää mielenterveyttä, positiivista mielialaa, lisääntynyttä keskittymistä, korkeampaa energiatasoa ja parantavat siten myös suorituskykyä. Tyrosiini stimuloi kilpirauhashormoneja, ja tutkimuksissa on pystytty korreloimaan tyrosiini parempaan kehon koostumukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa, että tyrosiini lisää ruumiinlämpöä (eli se lisää kehon termogeenitasoja).

  Tauriinia voidaan yksinkertaisimmin verrata kreatiinin ja glutamiinin yhdistelmään. Sillä on kreatiinimaisia vaikutuksia, koska se auttaa soluja laajentumaan ja pitämään siten enemmän nestettä. Tämän seurauksena tauriinin saannilla voi olla , lihasten täyttymisen kautta, positiivisia vaikutuksia proteiinisynteesiin sekä ulkonäköön ja tuntumaan. Tauriini toimii antioksidanttina ja sillä on kortisolia alentava vaikutus. Sillä on myös positiivinen vaikutus muistitoimintaan ja se suojaa sydäntä.

  Epikatekiinilisää typpioksidin tuotantoa verisuonten, verenkierron ja kestävyyden parantamiseksi. Parannettu insuliiniherkkyys, verensokeritason säätö ja lihasproteiinisynteesin stimulointi. Epikatekiinilla tehty tutkimus osoittaa, että se lisää follistatiinin, erityisen lihasten sisältämän proteiinin määrää, joka sitoutuu ja estää siten myostatiinin vaikutuksia kehossa. Lyhyesti sanottuna enemmän follistatiinia on vähemmän myostatiinia, mikä puolestaan tarkoittaa enemmän lihasmassaa.

  L-glutationin on useissa in vivo -tutkimuksissa osoitettu kykenevän vapauttamaan typpioksidia hitaasti ja vakaasti, suojaamaan sitä oksidatiivisilta vaurioilta ja tehostamaan huomattavasti   L-sitrulliinin vaikutusta, joka stimuloi yksinomaan typpioksidia. Glutationi on tripeptidi, joka koostuu aminohapoista kysteiini, glutamiinihappo ja glysiini. Se on myös merkittävä solujen antioksidantti.

  Lisäksi sekoituksessa on tärkeitä aineita, kuten kaliumia, niasiinia, C-vitamiinia ja kurkumaa. Näillä on positiivinen vaikutus nestetasapainoon, antioksidantteina ja estämään tulehdusprosesseja.


  Annostusohje:
  Sekoita 2 mitallista (n. 25 g) 3–4 dl:aan vettä ja juo noin 30 minuuttia ennen treeniä.

  Määrä:
  600 g.

  Ei sisällä:
  Gluteeni, Hiilihappo, Kala, Kananmuna, Kofeiini, Laktoosi, Maito, Pähkinät, Palmuöljy, Soija
  Koko:
  600 g
  Käyttötarkoitus:
  Energia, Kasvata lihaksia, Kestävyys, Tule vahvaksi, Voi hyvin
  Maku:
  Mango, Persikka
  Muoto:
  Pulveri
 • Ainesosat
 • Ravintoarvo per annos (25 g)
  Sitrulliinimalaattia 4 g
  Glykopump-ainesosaa 4 g
  Beta-alaniinia 3 g
  Arginiinia  2 g
  L-Tyrosiinia 1 g
  Tauriinia 500 mg
  C-vitamiinia 500 mg
  Kaliumsitraattia 300 mg
  L-Glutamiinia 300 mg
  Vihreää teetä 300 mg
  Kurkumaa 100 mg
  Rypäleensiemenuutetta 100 mg
  Niasiinia 10 mg

  Ainesosat: paakkuuntumisenestoaineet: E-341, E470b, E-551, E-953, sitrulliini-DL-malaatti, Glycopump® (glyselorimonostearaatti), trimetyyliglyseeni, beta-alaniini, sitrulliini, arginiini-alfa-ketoglutaraatti, L-tyrosiini, askorbiinihappo, tauriini, makeutusaineet (aspartaami*, asesulfaami-K), makuaineet, trikaliumsitraatti, L-glutationi, vihreäteeuute (Camellia sinensis), kurkuma (Curcuma longa), rypäleensiemenuute (Vitis vinifera), väriaine (E160a), nikotiinihappo. 

  HUOM: Ravintolisiä ei tulee käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytä kuivassa paikassa ja lasten ulottumattomissa. Suositeltua annosta ei tule ylittää.

Arvostelut (2)

2 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Lena 2020-07-06
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Mahtava tuote Antaa uskomattoman hyvän pumpun ja myös hyvän keskittymisen, vaikka siinä ei ole kofeiinia Maku on fantastinen Erittäin suositeltavaa!

0 | 0

Jonas 2020-07-06
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Erittäin hyvä ja antaa pienen ylimääräisen pumpun suhteen

0 | 0

Näytä lisää
2 recensioner
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Muut ostivat myös

GAAM Energy, 330 ml
Lisää vaihtoehtoja
alkaen €1.99
24
Kampanja
GAAM 100% Whey Premium, 1 kg
Lisää vaihtoehtoja
GAAM Protein bar, 55 g
Lisää vaihtoehtoja
GAAM 100% Casein Premium, 750 g
Lisää vaihtoehtoja

Shop Instagram

fi-FI

Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.7 / 5