Viimeinen mahdollisuus

2
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Viterna ZMA Basic 90 caps

€11.90
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa ZMA

 • Tuotekuvaus
 • Vitana ZMA Basic on suhteellisen yksinkertainen sinkki- ja magnesiumtuote, johon on lisätty B6 -vitamiinia. Basic ZMA: n raaka-aineet ovat kuitenkin korkealaatuisia, ja jopa 3 erilaista magnesiumia on käytetty lopputuotteen nostamiseen kilpailijoiden yli.
  ZMA on lyhenne sanoista sinkki ja magnesium. Se on erittäin suosittu ja tehokas yhdistelmä, jolla on useita hyviä terveysvaikutuksia. Viternas ZMA on kehitetty sinulle, joka haluat annostella oman ZMA:n tai lisätä oman annoksesi GABA:a.

  • 3 erilaista magnesiumia
  • Parempi palautuminen
  • Parempi uni
  • B6-vitamiini


  Hyvä perustuote!

  ZMA on ravintolisä, josta kaikki voivat hyötyä, ja sitä käytetään ensisijaisesti sen positiivisen vaikutuksen vuoksi yöuniin. Mutta ZMA:lla on useita etuja, kuten kyky edistää kehon hormonien säätelyä ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Bonuksena sinkki parantaa hiusten, ihon ja kynsien terveyttä.


  Annostusehdotukset:
  2 kapselia päivässä. Optimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi yöunessa tuote tulee ottaa tyhjään vatsaan ennen nukkumaanmenoa

  Koko:
  90 kapselia.
  Ei sisällä:
  Aspartaami, Gluteeni, Hiilihappo, Kala, Kananmuna, Kofeiini, Laktoosi, Maito, Maitoproteiini, Pähkinät, Palmuöljy, Soija, Sokeri
  Koko:
  90 caps
  Muoto:
  Kapseli
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • SisältöPer 2 kapselia
  Magnesium - bisglysinaatti, sitraatti, oksidi300 mg
  Sinkki20 mg
  B6-vitamiini9 mg

  Ainesosat: Magnesiumsitraatti, magnesiumbisglysinaatti, magnesiumoksidi, sinkkisitraatti, pyridoksiinihydrokloridi, emulgointiaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi), kapseli (gelatiini (nauta), rautadioksidipäällyste)
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5