Kategoriat
Suodata
Järjestä

Tuotteita ei löytynyt tässä kategoriassa

Loading...

Oikeanlaiset kuntoiluvälineet ovat kaiken A ja O niin mukavuuden kuin oikeanlaisten tulosten saavuttamiseksi. Löydät Black Friday -kuntoiluvälineiden joukosta muun muassa vesipullot, kuminauhat, joogamatot ja painot, jotka voit tilata kotiisi alennettuun hintaan Black Week- ja Black Friday -kampanjan aikana. Me Proteincompanylla tarjoamme parasta vain parhaaseen hintaan.

Black Week -kuntoiluvälineet kaikenlaiseen kuntoiluun

Treenasitpa sitten kovaa, halusitpa aloittaa harjoittelun tai olet tehostamassa treeniäsi, me tarjoamme aina oikeanlaiset kuntoiluvälineet. Black Week -kampanjan aikana laskemme kuntoiluvälineiden hintoja ja olemme nimenneet ne yksinkertaisesti Black Friday- tai Black Week -kuntoiluvälineiksi. Olisiko nyt oikea aika uusille painoille vai alkaako vanha vesipullosi jo kulua loppuun? Tarjoamme älykkäät ja tehokkaat kuntoiluvälineet jokaiselle ikää, kuntoa tai sukupuolta katsomatta.

Haluatko yhdistää tai täydentää Black Week -kuntoiluvälineitä muihin Black Friday- ja Black Week -kampanjan tarjouksiin? Löydät valikoimastamme energiajuomat, elintarvikkeet tai tyylikkäät treenivaatteet – teet todellisia löytöjä koko viikon ajan. Voit myös hyödyntää Black Friday -kuntoiluvälinetarjouksiamme jollekin läheisellesi lahjaksi vaikkapa tänä jouluna. Kun tilaat yli 50 eurolla, saat aina ilmaisen toimituksen tuotteille.