Kirjaudu sisään
Selaushistoria

Terveyspatukat

Tarvitsetko apua painonhallinnassasi? Dieettipatukoiden tai ateriankorvikkeiden avulla voit hillitä makeanhimoasi, täydentää dieettiäsi tai korvata yksittäisiä aterioitasi. Patukat ovat yksinkertainen, herkullinen ja hyvä tapa pudottaa painoasi tai ylläpitää nykyistä painoasi. Ateriankorvikkeet tai välipalat auttavat sinua saamaan sen mitä tarvitset, voimaan hyvin ja saamaan tuloksia. Lue lisää
Kategoriat
Suodata / Järjestä
12 x Nicks Favourite Mix
Lisää vaihtoehtoja
10
12 x Nicks Chocolate Mix Box
Lisää vaihtoehtoja
0
Grenade Carb Killa, 60 g
Lisää vaihtoehtoja
alkaen €2.50 alkaen €2.50
6
9 x Nicks Sport Crunch Mix
Lisää vaihtoehtoja
€11.90 €12.60
Redcon1 MRE Bar, 67 g
Lisää vaihtoehtoja
Nicks Proteinbar, 50 g
Lisää vaihtoehtoja
Tuote 10 sta 10

Muut ostivat myös

Mitä ovat dieettipatukat?

On olemassa monenlaisia dieettipatukoita, mutta hyvä dieettipatukka on usein myös vähäkalorinen. Saatavilla on paljon patukoita, joihin on lisätty vitamiineja ja hivenaineita. Lisäksi löytyy sokerittomia patukoita korkealla proteiinipitoisuudella.

Koska dieettipatukoita syödään?

Voit korvata yhden aterian dieettipatukalla tai syödä sellaisen välipalaksi. Ei ole aina helppoa pitää makeanhimoa loitolla, varsinkin jos olet jo vähäkalorisella dieetillä, jolloin dieettipatukka on hyvä vaihtoehto. Dieettipatukka ei vie paljoa tilaa ja se on helppo popsia, jos nälkä yllättää.


Painonpudotusta patukoilla

Dieettipatukoiden avulla saat haluamasi hallinnan ja voit syödä silti itsesi kylläiseksi ja saat ravintoaineita, jotka tekevät hyvää kehollesi. Ne sopivat sekä treenaajille että aktiivisille liikkujille.