Viimeinen mahdollisuus

2
Kampanja
15
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 2 kertaa viimeisten päivien aikana

Puhdistamo Ilta Magnesium 60 kaps

€13.95 / €11.90
€11.20

Aiempi alin hinta

€11.20
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Lkm: 
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)
Tilapäisesti loppu Tuotenro: FI-0104

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Magnesium

 • Tuotekuvaus
 • Magnesium-yrttiuutevalmiste kehon ja mielen palautumiseen.
  "Magnesium-yrttiuutevalmiste kehon ja mielen palautumiseen. Erinomainen imeytyvyys Vatsaystävällinen 100% Täyteaineeton Puhdistamon Iltamagnesium on magnesium-yrttiuute-valmiste. Magnesiumglysinaatti palauttaa kehoa ja mieltä, sillä magnesium edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja hermoston normaalia toimintaa stressaavankin arjen keskellä. Valmisteen sisältämä 5-HTP on luonnollinen aminohappo, joka on sekä serotoniinin että melatoniinin lähtöaine. Tuotetta suositellaan käytettäväksi iltaisin, ja se voi auttaa sinua parempilaatuisen unen tavoittelussa.

  Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja täyteaineeton.
  Ei sisällä liivatetta eikä eläinperäisiä ainesosia.
  Mikäli olet raskaana tai imetät, keskustele tuotteen käytöstä asiantuntevan terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.
  1−4 kapselia tarvittaessa noin tunti ennen nukkumaanmenoa. Yksi kapseli sisältää 100 mg magnesiumia ja 50 mg L-teaniinia.

  Saccharomyces boulardii (Lynside®), Bacillus coagulans (LactoSpore®), MCT-jauhe (kookoksesta), fermentoitu L-leusiini (kasviperäinen). Kapseli: Selluloosa, vesi"
  Koko:
  60 caps
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5