Kategoriat
Suodata
Järjestä

Tuotteita ei löytynyt tässä kategoriassa

Sähköinen lihastimulaatio

Sähköinen lihastimulaatio saa lihaksen jännittymään ja supistumaan, kuten normaalissa voimaharjoituksessa, ja harjoittaa lihasta – toisin kuin normaalin treenin aikana – ilman fyysistä suoritusta. Etuna on se, että vältät nivelsiteiden ja nivelten rasittumisen, ja sen myötä myös mahdollisia loukkaantumisia. Tästä syystä lihasstimulaatio soveltuu lisämetodina kuntoutuksen tai fysioterapian yhteyteen urheilijoille ja muille henkilöille, ja auttaa saavuttamaan nopeampia tuloksia ja paranemista.

Erilaisia toimintoja

Lihasstimulaattoreissa voi olla myös muita sisäänrakennettuja toimintoja, joista voi olla hyötyä kuntoutuksen aikana tai ennaltaehkäisevässä tarkoituksessa.
  1. Hierontatoiminto kipeille lihaksille ja lihasten rentoutumiseen.
  2. Esiasetetut harjoitteluohjelmat eri lihasryhmille tai yksittäisille lihaksille.
  3. Loukkaantumisten ja sairauksien ehkäisy, joka sopii erityisesti huippu-urheilijoille.
  4. 2 henkilön mahdollisuus käyttää laitetta samanaikaisesti.

Kuka voi käyttää lihasstimulaattoria?

Sähköisen lihasstimulaation suuri etu on se, että sitä voi käyttää periaatteessa kuka tahansa. Vaikka lihasstimulaattorin käyttö on hyvin yleistä aktiivisissa urheilujoukkueissa tai yksittäisten urheilijoiden keskuudessa, laitteesta voi olla suurta hyötyä myös tavallisille kuntoilijoille. Laite vilkastuttaa verenkiertoa, herättää lihasaktiviteettia, antaa mukavan hieronnan ja voi myös vaikuttaa sekä syviin että pinnallisiin lihaksiin. Käytä lihasstimulaattoria lisämetodina treeniin tai aikoina, jolloin et voi treenata niin paljon kuin tavallisesti. Sähköinen lihastimulaatio on myös erittäin hyödyllinen kivunlievityksessä (TENS).

Hanki lihasstimulaattori Protein Companylta

Käytä tilaisuus hyväksesi ja osta EMS-lihasstimulaattori Protein Companyn kattavasta valikoimasta hyvään hintaan. Tuotteita on helppo käyttää ja ne voidaan helposti pakata laukkuun otettavaksi mukaan työpaikalle tai matkalle – aina valmiina, kun haluat aktivoida lihaksiasi.