Viimeinen mahdollisuus

Varastontyhjennys
20
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 2 kertaa viimeisten päivien aikana

Fairing TRIB-70 100 caps

€39.90 / €31.90
€33.90

Aiempi alin hinta

€33.90
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(1)
Tilapäisesti loppu Tuotenro: PB-2116

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Testosteroniboosterit

 • Tuotekuvaus
 • Tribulus Terrestris on muinainen luonnollinen lääke, jota on käytetty Kiinassa ja Intiassa erilaisten vaivojen hoitoon.
  Tribulus Terrestrista käytetään täydentämään hyvinvointia, mutta testosteronin lisääntyneen tuotannon vuoksi Trib-70 voi myös parantaa harjoittelutuloksia.

  • Lisääntynyt hyvinvointi
  • Parannettu hormonaalinen tasapaino
  • Lisääntynyt seksuaalinen kyky
  • Suorituskyvyn kasvu

  Lisäaine itsessään ei sisällä hormoneja (kuten dopingiaineita) tai aineita, jotka muuttuvat kehossa hormoneiksi (kuten ns. Prohormonit), vaan vaikuttaa sen sijaan kehon omaan ja luonnolliseen hormonituotantoon. Tämä tapahtuu vaikuttamalla niin kutsuttuun luteinisoivaan hormoniin, mikä puolestaan vaikuttaa testosteronin määrään kehossa. Tämän ansiosta Tribulus terrestris on täysin vapaa sivuvaikutuksista.


  Käyttöehdotukset:
  1-2 kapselia, 2 kertaa päivässä. 8 viikon jatkuvan käytön jälkeen seuraa 2-3 viikon tauko.

  Koko:
  100 kapselia - 25-50 annosta
  Koko:
  100 caps
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Ainesosat: Tribulus Terrestris -uute (standardoitu 70 % furostanolisaponiineihin), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), voiteluaine (magnesiumstearaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kapselin kuori (naudan gelatiini), väri (karmosiini, rautaoksidi).

 • FAQ

Arvostelut (1)

1 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Linus biff 2021-01-24
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Hyvä tuote, tunnen olevani täynnä energiaa ja vahva sekä jokapäiväisessä elämässä että sängyssä !!! )
Näytä lisää
1 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5