Viimeinen mahdollisuus

22
Golden Deals!
39
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 70 kertaa viimeisten päivien aikana

GAAM Creatine+ 300 g Kreatinii

1 kpl
€15.90 -39%
2 kpl
€29.90 -39%
3 kpl
€41.90 -40%
€25.90 / €15.90
€15.90

Aiempi alin hinta

€15.90
HUOM. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnan voimaan astumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)
Varastotuote: 2-4 Työpäivää Tuotenro: PB-350620

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Kreatiini nopeavaikutteinen

 • Tuotekuvaus
 • Kreatiini on tärkeä osatekijä lihaksen voiman lisäämisessä ja lihaskasvun edistämisessä, ja GAAM Creatine+ -tuotteemme vie tämän seuraavalle tasolle. Yhdistämällä parhaat kreatiinimolekyylit - sitrulliinimalaatti ja kreatiinibisglysinaatti - tarjoamme voimakkaan kaavan, joka on suunniteltu tuottamaan maksimaalisia tuloksia.

  Tämä voimakas koostumus vaikuttaa suoraan kiitos magnesiumbisglysinaatin, erityisen muodon magnesiumia, joka on sitoutunut aminohappoon glysiini. Tämä luo erinomaisen biologisen hyödynnettävyyden, mikä tarkoittaa, että kehosi voi imeä ja hyödyntää sen täysin nopeasti ja tehokkaasti. Tämä laadukas magnesiumin lähde ei ainoastaan tue optimaalista lihasfunktiota, vaan myös muita tärkeitä fysiologisia prosesseja.


  Miksi valita GAAM Creatine+?


  Koska se on huolella ja tarkkuudella suunniteltu tukemaan treenitavoitteitasi. Lisäämällä lihasvoimaa ja edistämällä lihaskasvua voit nostaa harjoituksesi uudelle tasolle. Lisäksi olemme panostaneet antamaan sinulle parhaan mahdollisen muodon magnesiumia, jotta voit saada kaiken irti jokaisesta annoksesta.

  Aloita GAAM Creatine+ -tuotteen käyttö ja anna kehollesi tarvittava polttoaine suorituskyvyn huippuunsa saattamiseksi. Saavuta kuntoilutavoitteesi nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan aikaisemmin edistyksellisellä ravintolisällämme. Lisää lihasvoimaasi, edistä lihaskasvua ja maksimoi harjoittelutuloksesi - valitse GAAM Creatine+ ja anna suorituksesi puhua puolestaan.

  Ei sisällä:
  Aspartaami, Beta-alaniini, Gluteeni, Laktoosi, Maito, Maitoproteiini, Soija, Sokeri
  Koko:
  300 g
  Käyttötarkoitus:
  Kasvata lihaksia, Kestävyys, Tule vahvaksi
  Maku:
  Sitrus
  Muoto:
  Pulveri
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Ainesosat: kreatiinibisglysinaatti™️ (yhteensä 3g kreatiinia sitoutuneena bisglysinaattiin 3g), magnesiumglysinaatti, kalsiumfosfaatit, piidioksidi, magnesiumrasvahapposuolat, sitruunahappo, makeutusaineet: (aspartaami*, asesulfaami-K).

  *Sisältää fenyylalaniinin lähteen.


  Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annosta ei tule ylittää.
  Säilytettävä kuivassa, viileässä, hyvin suljetussa ja lasten ulottumattomissa.
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5