Viimeinen mahdollisuus

4
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 3 kertaa viimeisten päivien aikana

Self Omninutrition HMB

€31.90
Lkm: 
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(1)
Tilapäisesti loppu Tuotenro: PB-00041

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa HMB

 • Tuotekuvaus
 • Self HMB on täydellinen kovaan harjoitteluun ja ruokavalioon. Paranna kovan harjoittelun tuloksia hidastamalla lihasmassan hajoamista ja aktivoimalla proteiinien muodostumista. Täydellinen ruokavalion aikana, kun lihasten rakennushormonien määrää voidaan nostaa. Vähentää rasvan muodostumista vatsan ympärillä. Päivittäinen lisä terveelliseen aktiiviseen elämään.
  Self HMB täydellinen kovaan harjoitteluun ja ruokavalioon.

  Paranna kovan harjoittelun tuloksia hidastamalla lihasmassan hajoamista ja aktivoimalla proteiinien muodostumista. Täydellinen ruokavalion aikana, kun lihasten rakennushormonien määrää voidaan nostaa. Vähentää rasvan muodostumista vatsan ympärillä. Päivittäinen lisä terveelliseen aktiiviseen elämään.

  HMB:n edut voivat olla:
  • Hidastaa lihasmassan hajoamista
  • Aktivoi proteiinien kertymisen
  • Nostaa lihasten rakennushormonien määrää
  • Vähentää rasvan muodostumista vatsan ympärillä

  HMB:tä markkinoitiin voimakkaasti 90-luvun alussa ja se lupasi suurta lihasten kasvua. Jos luet HMB:stä tehtyjä tutkimuksia, ymmärrät selvästi miksi.

  Aids-tutkimuksen ansiosta HMB:stä on julkaistu niin paljon tutkimuksia. Jos sinulla on aids, sinulle kehittyy ns. "muscle waisting", mikä tarkoittaa, että menetät lihasmassaa koko ajan. Nämä ihmiset ovat vuosien ajan saaneet HMB:tä lihasten hajoamisen vähentämiseksi, mikä on osoittautunut toimivan uskomattoman hyvin. Syy miksi HMB ei ole saavuttanut mitään suurta menestystä, on se, että valmiste on ollut niin kallista, että hyvin harvat ovat käyttäneet HMB:tä riittävän kauan riittävän suurena annoksena tulosten havaitsemiseksi. HMB ei ole asia, josta tulet heti vahvaksi, kestäväksi ja valppaaksi. Voit luottaa siihen, että jos otat HMB:tä suositellun ajan oikealla annoksella, saat muutaman gramman nettopainonnousua lihasmassaan päivässä, mikä on tuskin jotain, mitä huomaat. Tennesseen osavaltion yliopistossa vuonna 2000 tehty suuri tutkimus osoitti, että ryhmä, joka sai HMB:tä 3 g/vrk, sai keskimäärin 1,4 kg lihaksia 4 viikossa verrattuna lumelääkeryhmään 0,9 kg (5), ja kuten sanottu, on satoja tutkimuksia, jotka ovat antaneet samanlaisia tuloksia.

  Voi antaa jopa puoli kiloa lihaksia kuukaudessa ja 6 kiloa vuodessa!

  Annostusehdotus:
  2 kapselia 2-3 kertaa päivässä aterioiden välillä ja harjoituksen jälkeen. Yhdistä rohkeasti leusiinin / BCAA:n, kreatiinin ja hiilihydraattien kanssa vaikutuksen lisäämiseksi.

  Koko:
  100 kapselia
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat
 • Annos: 4 kapselia (25 annosta)

  Sisältö per 1 annos
  HMB 2000 mg

  Ainekset:

  Kalsiumbetahydroksi-beta-metyylibutyraatti, täyteaine (E460, E551), kapseli (gelatiini), väri (E120, E171, E131).


  Tärkeää:

  Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, suositusannosta ei saa ylittää. Tuotettu tehtaassa, joka käsittelee MAITOA, MUNIA, SOIJAA. Säilytä kuivassa, viileässä ja poissa lasten ulottuvilta.


 • FAQ

Arvostelut (1)

1 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Martin 2020-06-24
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Hyvä HMB. Tuntuu vähemmän kuluneelta, kun ajaan raskaampia jaksoja. Ehkä vain mielikuvitus, mutta mielestäni on hieman helpompaa lisätä voimaa, kun käytän HMb: tä.
Näytä lisää
1 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


30 päivän palautusoikeus

Maksa Klarnalla

Hintatakuu

Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin

Maksa laskulla ilman kuluja

Ilmainen palautus

Klarna
Visa
Mastercard
Budbee
Posti

Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5