Viimeinen mahdollisuus

9
Tammikuun kampanja
29

Sportlab Ecdysterone 60 tabs

€34.90 / €24.90
Lkm: 
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(3)
Varastotuote: 2-4 Työpäivää Tuotenro: PB-83544

30 päivän palautusoikeus

Maksa Klarnalla

Hintatakuu

Ilmainen toimitus yli 49,90€ tilauksiin

Maksa laskulla ilman kuluja

Ilmainen palautus

Klarna
Visa
Mastercard
Budbee
Posti

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Testosteroniboosterit

 • Tuotekuvaus
 • Sportlab Nutritionin tehokas lihaksia lisäävä valmiste.
  Sportlab Ecdysterone -valmisteesta on etua sinulle, joka haluat lisätä luonnollista hormonitasoasi ja hyvinvointiasi. Se on kasvisteroli, jota esiintyy luonnostaan kasvikunnassa ja joka on yksi yleisimmistä hormoneista niveljalkaisten joukossa.


  • Estrogeenia estävä
  • Kehon omien hormonien luonnollinen kasvu
  • Lisääntynyt voima
  • Lisääntynyt hyvinvointi


  Mikä tekee tuotteesta niin tehokkaan?


  Ecdysterone ei ole uutuus ravintolisänä, mutta vasta nyt tutkimukset voivat selvästi osoittaa aineen vaikutukset.
  Äskettäisissä ihmisillä tehdyissä tutkimuksissa ekdysteronilla täydennetty ryhmä osoittaa huomattavaa lihasmassan kasvua ja myös parempia tuloksia 1RM-penkkipuristuksessa verrattuna kontrolliryhmään.

  Lisäykset johtuvat ekdysteronin sitoutumisesta estrogeenireseptoreihin (ER), mikä puolestaan johtaa kasvuhormonin IGF1 lisääntymiseen.

  Annostusehdotukset:
  2 tablettia päivässä. Kilpailevat urheilijat eivät saa käyttää ekdysteronia.

  Koko:
  60 tablettia.
  Ei sisällä:
  Aspartaami, Gluteeni, Kala, Kananmuna, Laktoosi, Maito, Maitoproteiini, Pähkinät, Palmuöljy, Soija, Sokeri
  Koko:
  60 tabs
  Käyttötarkoitus:
  Energia, Kasvata lihaksia, Kestävyys, Tule vahvaksi, Voi hyvin
  Muoto:
  Tabletti
 • Ainesosat
 • Sisältö per1 tabletti2 tablettia (päivittäinen annos)
  Ekdysteroni100 mg200 mg


  Ainesosat: Ekdysteroni, mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi.

Arvostelut (3)

3 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Adnan 2020-12-29
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Tuote toimii ja siitä ei puhuta. Olen harjoittanut 18 vuotta, mutta kun aloitin tämän, kasvoin voimaa huomattavasti. Voin taata, että se toimii tällä tavalla. Toisaalta minun on varattava aika lääkärin vastaanotolle, kun sain punaisen pisteen, joka muuttuu haavaksi kaikkialle kehooni, mutta erityisesti vatsaani. Paitsi, aloin saada yhä enemmän maksan täpliä tai jotain vastaavaa kuin maksan täplät. Minulla on paljon täpliä, haavaumia ja maksan täpliä vatsassani tällä hetkellä kirjoitan, ja sitten olen käyttänyt tuotetta kaksi kuukautta. Kaikki eivät saa samaa reaktiota, sinun tulisi olla tietoinen ja sitten voit ottaa yhtä helposti steroideja, kun tiedät mitä saat.
Lillebror Bruer 2020-04-26
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Oli iloinen, että löysin tämän tuotteen. Ostin sen Yhdysvalloista aiemmin ... mutta se katosi hetkeksi. Ei usko, että sitä oli enää olemassa. Hyvä ei-steroidi, vanhalle miehelle, jolla on hieman alhaisempi lihasten kasvu. Toimii minulle !!! ja kohtuullinen hinta.
Emma Hafrun 2020-04-22
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Sekä minä (nainen) että kumppanini (mies) olemme nyt käyttäneet meitä Sportlab Ectysteronesta kolmannen huhtikuun jälkeen. Ennen kuin tilasimme ensimmäisen purkin, osallistuimme tuotteeseen liittyvään tutkimukseen. Koska tutkimustulokset kuulostivat lupaavilta, päätimme ostaa tuotteen ja olemme toistaiseksi olleet erittäin tyytyväisiä päätökseen. Harjoittelemme keskimäärin 5,6 päivää / viikko. Toisin sanoen: joka toinen viikko treenataan 5 ja joka toinen viikko 6. Ensimmäisen huomasimme noin viikon kuluttua, että lihastemme palautuminen parani. Nyt, 20 päivää myöhemmin, olemme myös huomanneet lisääntyneen lujuuden. Koska tuotekuvauksessa mainitaan "korkeammat tulokset 1RM-penkkipuristimessa", voin myös mainita, että olen kasvattanut henkilökohtaista parhaani vain penkkipunnerruksessa 57 kilosta 59,5 kiloon. 3. huhtikuuta, kun otin Ectysteronen ensimmäistä kertaa, pystyin tekemään tarkalleen yhden toiston painolla 57 kg. Tänään pystyin tekemään 3 toistoa kahdessa sarjassa ja 2 toistoa 1 sarjassa, kun ensin nostin 59,5 kg: lla. Tämä vahvuuden kasvu voidaan varmasti selittää jossain määrin sillä, että harjoittelen usein ja että pyrin jatkuvasti kehittymään - mutta minä ja kumppanini uskomme, että meillä on tuotteen vaikutus, ja odotamme innolla sitä edelleen!
Näytä lisää
3 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Shop Instagram

Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5