Viimeinen mahdollisuus

1
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 2 kertaa viimeisten päivien aikana

Stacker2 Testo 4-HD 120 caps

€39.90
Lkm: 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(1)

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Testosteroniboosterit

 • Tuotekuvaus
 • Annat kaiken urheilullesi - kehonrakennus on elämäntapa eikä harrastus. Siksi et ole tyytyväinen keskinkertaiseen testosteronin tehostajaan: vain paras on sinulle tarpeeksi hyvä.
  Annat kaiken urheilullesi - kehonrakennus on elämäntapa eikä harrastus. Siksi et ole tyytyväinen keskinkertaiseen testosteronin vahvistajaan: vain paras on sinulle tarpeeksi hyvä.

  Etsit tuotetta, joka erottuu joukosta. Tuote, joka voi antaa sinulle räjähtävää voimaa uuden vapaan testosteronin avulla. Etsitkö tätä? Kuivempi, lihaksikkaampi fysiikka, korkeampi harjoitteluintensiteetti, loputon aggressiivisuus ja verraton voimakkuus harjoittelun aikana? Sitten TESTO-4HD on etsimäsi tuote.

  TESTO-4HD voi antaa sinulle
  • Testosteronitasot luonnollisesti saavutettavissa olevaan suurimpaan arvoon
  • Lisää harjoittelun aggressiivisuutta
  • Korkeampi harjoitteluintensiteetti
  • Lisää voimaa, enemmän lihasmassaa
  • Uskomattoman kova pumppi

  Miksi TESTO-4HD voi olla niin paljon vahvempi kuin muut testosteronin lisääjät?
  TESTO-4HD ei sisällä vain vallankumouksellista ja ainutlaatuista lihaksia rakentavaa koostumusta - sillä on jopa 100 % luonnollinen koostumus. TESTO-4HD voi lisätä vapaan testosteronin määrää kehossa, mikä tarkoittaa, että voima, massa ja harjoittelun intensiteetti voivat kasvaa voimakkaasti.

  TESTO-4HD sisältää vain aineita, jotka voivat toimia erittäin hyvin kehossa, ja niiden aktiivisen uutteen osuus on mahdollisimman suuri. Ei tavallinen Tribulus, mutta mahdollisimman suuri prosenttiosuus aktiivisesta uutteesta: 30 % protodiosiini.

  Jokainen annos sisältää 10 voimakasta ja kliinisesti todistettua ainetta, jotka toimivat synergistisesti ja varmistavat, että androgeenireseptoreita stimuloidaan toistuvasti tuottamaan enemmän testosteronia. Maskuliinisia ominaisuuksiasi stimuloidaan, ja ennen kaikkea harjoittelun intensiteettiä, itseluottamusta ja harjoittelun aggressiivisuutta. Tämä on paljon, mutta Stacker voi myös tarjota voimakkaan lihasmassan, lihaspumpin ja vertaansa vailla olevan ruumiinrakenteen.

  Testosteronitasojen kehitys ja vaikutus.
  Vapaa testosteronitasosi voi nousta joka kerta, kun otat TESTO-4HD:tä. Käytä tätä tuotetta kuuriluontoisesti. Joten otat joka päivä 2 x 3 kapselia rakentaaksesi testosteronipitoisuutesi korkeimpaan mahdolliseen arvoon!

  5-10 päivän (päivittäisen) käytön jälkeen?
  Voit alkaa tuntea, miten aineet toimivat ja miten testosteronipitoisuutesi voi kasvaa hieman joka päivä. Voit saada paljon enemmän energiaa ja voit tuntea uskomattoman tahdonvoiman mennä kuntosalille ja treenata kovasti.

  10-20 päivän (päivittäin) käytön jälkeen.
  Testosteronitasot voivat edelleen nousta. Harjoittelu voi olla hyvin äärimmäistä. Voit käsitellä suurempia painoja ja lihakset voivat alkaa kasvaa tasaisesti. Suonesi voivat alkaa näkyä hitaasti kuivemman fysiikan ansiosta. Tämä on vasta alkua!

  3 viikosta (päivittäinen käyttö) eteenpäin - Tämä on kolmas vaihe.
  Et voi enää kuvitella, millä harjoittelun intensiteetillä olet aiemmin treenannut. Rikot esteet. Rajat muuttuvat, muutos alkaa. Lihaksesi tuntuvat täydellisemmiltä, isommilta ja kovemmilta. Vahvuutesi ja verenkiertosi ovat huippuluokkaa. Et ole koskaan aikaisemmin kokenut tällaista, ja tämä on mitä TESTO-4HD voi tehdä ja mikä tekee siitä niin suositun.

  Anna kehollesi mitä se ansaitsee - ehkä kaikkien aikojen tehokkain ja voimakkain testosteronin tehostaja: TESTO-4HD.

  Annostusehdotukset:
  Ota 3 kapselia päivällä ja 3 kapselia ennen nukkumaanmenoa.
  Käytä 4-6 viikkoa ja sen jälkeen 4 viikon tauko.
  Koko:
  120 caps
  Lisäravinteet eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytä kuivassa, viileässä, tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa.
 • Ainesosat

 • Sisältö / päivittäinen annos (6 kapselia)3000mg
  Testo-4HD Complex ‚Ñ¢
  Tribulus Terrestis (30% potodiossiini)*
  Maca (juuri)*
  Sinkki (aspartaatti)22,5 mg
  B6-vitamiini6mg
  Magnesiumaspartaatti300mg
  D3-vitamiini750 iu
  Stacker muscle complex‚Ñ¢900mg
  Acanthea Virilis*
  Rhodiola Rosea (2% salidrosideja)*
  Damiana*
  Avena Sativa*
  Muut ainesosat: gelatiini, musta rautaoksidi, titaanidioksidi, keltainen rautaoksidi

 • FAQ

Arvostelut (1)

1 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Per-Arne 2019-06-13
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Siinä sanotaan, että sen pitäisi antaa ylimääräinen pumppu 5-10 päivän kuluttua ja ylimääräinen pumppu toisen viikon kuluttua, mutta en koskaan saanut ylimääräistä pumppua, en tuntenut mitään. Täysin arvoton! Tunne huijata!
Näytä lisää
1 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5