Viimeinen mahdollisuus

2

Swedish Supplements Tribulus Magnum, 120 caps

€28.90
Lkm: 
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(1)
Varastotuote: 2-4 Työpäivää Tuotenro: PB-0211-1

30 päivän palautusoikeus

Maksa Klarnalla

Hintatakuu

Ilmainen toimitus yli 49,90€ tilauksiin

Maksa laskulla ilman kuluja

Ilmainen palautus

Klarna
Visa
Mastercard
Budbee
Posti

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Testosteroniboosterit

 • Tuotekuvaus
 • Tribulusta on perinteisesti käytetty parantamaan mieskuntoa ja herättämään haluja.
  Tribulus Magnum Swedish Suplementsilta on kliinisesti testattu testosteroniboosteri, joka sisältää ainoastaan luonnollisia ainesosia okarennokkiuutteesta. Tribuluksen kuvataan sisältävän myös potenssia kohottavia ja afrodisiakaalisia ominaisuuksia.
  Protodiosiinilla on äärimmäisen tärkeä rooli Tribulus Magnumissa, koska se vahvistaa kehon oman testosteronitason ylläpitoa lisäämällä LH:n (lutenisoivan hormonin) luonnollista eritystä.

  • Lisää hyvinvointia
  • Potenssia kohottava
  • Kokonaista 1300 mg aktiivisia ainesosia per kapseli
  • 90 % saponiineja

  Tribulus Magnum Swedish Supplementsilta on hyvin tutkittu lihaksia rakentava lisäravinne, jossa vaikuttava aine tribulus terrestris on annosteltu voimakkaana annoksena magnum-kapseleihin parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi.

  Määrä:
  120 kapselia - 60 päivän käyttö
  Koko:
  120 caps
 • Ainesosat
 • Ainesosat:


  Okarennokkiuute [Tribulus terrestris -uute (fructus)] 90 % saponiineja, kapselin kuori [gelatiini naudasta, väriaine (titaanidioksidi)], paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti, piidioksidi).

  Sisältö päiväkohtaisessa annoksessa/ Content per serving Tribulus terrestris extract Tribulus terrestris -uute   2600 mg 2 kapselia
  josta protodiossiini of which protodiossiini 520 mg 

  Sisältää 90 % tribulus-uutetta, joka sisältää runsaasti protodiosiinia ja saponoiineja, kätevästi pakattuna 3,0 kapseliin. Perinteisesti käytetty miehisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Suositeltu päivittäinen annos: Ota 2   kapselia aamulla ennen aamiaista. Tärkeää: Ravintolisiä ei pidä käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä. Suositeltua annosta ei tule ylittää. Säilyvyys: Säilytä tuotetta kuivassa ja viileässä paikassa lasten ulottumattomissa. 

Arvostelut (1)

1 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.
Jörgen 2020-05-17
Käännetty Google Kääntäjällä ruotsin kielestä - Käytit tätä noin 2 viikkoa nyt ja tunnet suuren eron. Saa paremmaksi, enemmän energiaa kuntosalilla vahvemmaksi, paine kehossa. Hyödyllinen lisäosa, joka toimii täydellisesti minulle. Hyvä tuote .
Näytä lisää
1 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Shop Instagram

Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5