Kategoriat
Suodata
Järjestä

Tuotteita ei löytynyt tässä kategoriassa

Katso kaikki sisältä Kultures
Kombucha on luonnollinen, kevyesti hiilihapotettu teejuoma, joka sisältää eläviä bakteerikantoja. Teen fermentointi sokerilla ja mikrobeilla, jota kutsutaan kombucha-äidiksi tai -sieneksi, saa aikaan tämän teejuoman, joka on peräisin Itä-Aasiasta. Kombuchalla on pitkät perinteet ja dokumentointi osoittaakin, että teejuomia valmistettiin jo kiinalaisen Qin-dynastian aikana 221 eaa. 

Miksi kombucha on terveellistä?
Kombucha-äiti, jota käytetään kombuchan juurena, on luonnollisesti täynnä entsyymejä, vitamiineja, mineraaleja, hiivaa ja sitä, josta se ehkä parhaiten tunnetaan – eläviä bakteeriviljelmiä. Fermentoinnin aikana juomaan siirtyy näitä terveysvaikutuksia, sillä prosessissa syntyy myös lukuisia luonnollisia ja terveellisiä happoja. Kombucha on myös tunnettu B-vitamiinin lähde. Kombuchan juominen on hyvä ja yksinkertainen tapa saada kehoonsa uusia ja eläviä bakteerikantoja joka päivä.

Kulturesin kombucha on luonnonmukainen ja käsin valmistettu kombucha, joka on saatavana kolmessa eri makuvaihtoehdossa. Kombuchan juuri valmistetaan perinteisellä tavalla luonnonmukaisesta mustasta tai vihreästä teestä, luonnonmukaisesta ruokosokerista ja kombuchaviljelmästä. Kulturesin kombucha on raakaa ja pastöroimatonta ja sisältää siksi paljon terveellisiä aineita, jotka muodostuvat fermentoinnin aikana. Koska emme suodata kombuchaamme, siinä saattaa myös näkyä viljelmiä. Onnittelut siinä tapauksessa, sillä ne ovat tiivistettyä terveyttä.