Virkistävää, raikasta ja terveellistä – aasialainen terveysjuoma kombucha on valloittanut länsimaita myrskyn lailla. Juomat soveltuvat ruokajuomiksi, viinin ja oluen korvikkeeksi tai muuten vain nautittavaksi. Bonuksena ne parantavat bakteeritasapainoasi, entsyymejäsi ja muita terveysominaisuuksiasi.
Lue lisää
Kultures
Tuotteita ei löytynyt tässä kategoriassa
Katso kaikki sisältä KulturesMiksi kombucha on terveellistä?
Kombucha-äiti, jota käytetään kombuchan juurena, on luonnollisesti täynnä entsyymejä, vitamiineja, mineraaleja, hiivaa ja sitä, josta se ehkä parhaiten tunnetaan – eläviä bakteeriviljelmiä. Fermentoinnin aikana juomaan siirtyy näitä terveysvaikutuksia, sillä prosessissa syntyy myös lukuisia luonnollisia ja terveellisiä happoja. Kombucha on myös tunnettu B-vitamiinin lähde. Kombuchan juominen on hyvä ja yksinkertainen tapa saada kehoonsa uusia ja eläviä bakteerikantoja joka päivä.
Kulturesin kombucha on luonnonmukainen ja käsin valmistettu kombucha, joka on saatavana kolmessa eri makuvaihtoehdossa. Kombuchan juuri valmistetaan perinteisellä tavalla luonnonmukaisesta mustasta tai vihreästä teestä, luonnonmukaisesta ruokosokerista ja kombuchaviljelmästä. Kulturesin kombucha on raakaa ja pastöroimatonta ja sisältää siksi paljon terveellisiä aineita, jotka muodostuvat fermentoinnin aikana. Koska emme suodata kombuchaamme, siinä saattaa myös näkyä viljelmiä. Onnittelut siinä tapauksessa, sillä ne ovat tiivistettyä terveyttä.