Viimeinen mahdollisuus

1
Pakettihinta
Viimeksi ostettu minuuttia sitten
Korkea kysyntä
Ostettu 0 kertaa viimeisten päivien aikana

Puhdistamo Keto Kollageeni 300 g

300 g
€20.95
€20.95
Yksittäisten tuotteiden summa:
 
Lisää ostoskoriin
Valitse tuote yläpuolella olevasta listasta
(0)

Inspiraatiota muilta

Suosituimmat tuotteet kategoriassa Kollageeni

 • Tuotekuvaus
 • Kollageenijauheseos urheiluun ja proteiinin tarpeeseen.
  "Kollageenijauheseos urheiluun ja proteiinin tarpeeseen Sisältää laadukkaita keskipitkiä rasvahappoja Sopii ketogeeniseen ruokavalioon KETO Kollageeni + MCT on monikäyttöinen tuote kollageenin ja proteiinin tarpeeseen. Tuotteen sisältämä proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä sekä luuston pysymistä normaa- lina. Siksi se onkin erinomainen lisä treenin ja ketogeenisen ruokavalion tueksi. Neutraalin maun ansiosta voit lisätä kollagee- nijauhetta esimerkiksi kahvin tai muun haluamasi nesteen joukkoon.

  Kollageenina on käytetty Bodybalance® -kollageenipeptidiä, joka on erittäin tutkittu naudankollageeni. Lisäksi tuote sisältää 100 % kookosöljystä valmistettua MCT-jauhetta, jossa on laadukkaita keskipitkiä rasvahappoja. Keskipitkät rasvahapot (Medium Chain Triglyserides) ovat hyvin imeytyviä rasvoja ja siksi erinomainen tasaisen energian lähde. Tuote sisältää hydrolysoitua guarpapu- kuitua Sunfiberia®, joka on maailman tutkituin liukoinen kuitu. Liukoinen kuitu geeliytyy ruoansulatuksessa hidastaen hiili- hydraattien pilkkoutumista ja ravintoaineiden imeytymistä, jolloin verensokerin nousu on tasaisempaa.

  Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta – ei myöskään keinotekoisia aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita.

  Sekoita 1–2 rkl haluamasi nesteen joukkoon ja nauti! Yksi annos sisältää 5–10 grammaa kollageenia."
  Ei sisällä:
  Gluteeni, Soija, Sokeri
  Koko:
  300 g
  Muoto:
  Pulveri
  Ruokavalio:
  Keto
 • Ainesosat
 • Energi415 kcal / 1083,7 kJ
  Fett21,9 g
  - varav mättat21,9 g
  Kolhydrater1,1 g
  Socker0 g
  Protein 60,7 g
  Salt1,3 g

  Ingredienser: Bodybalance ® -kollageenipeptidi, MCT-jauhe, hydrolysoitu guarpapukuitu (Sunfiber ®) / Bodybalance ® -kollagenpeptid, MCT-pulver, hydrolyserat guar gum (Sunfiber ®).
 • FAQ

Arvostelut (0)

0 arvostelut
Proteincompany ei vastaa julkaistujen arvostelujen sisällöstä. Kuvaillut vaikutukset ovat yksilöllisiä kokemuksia, eikä niitä voi yleistää.

This product doesn't have any reviews.

0 Arvostelut
Alla voit antaa arvion asteikolla 0–5. Halutessasi voit kirjoittaa myös kommentin tuotteelle antamastasi arvosanasta.
Nimesi näkyy lähettäjänä.


Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

hintaopas

4.7 / 5

Google

4.6 / 5