Kategoriat
Suodata
Järjestä
Suodata
Kategoria
Näytä kampanjatuotteet
Finns i lager
-70%
Poistomyynti
0 ACTLY Over Size S/S Sweat Black
Tuote 1 sta 1
Actly tarjoaa valikoiman korkealaatuisia treenivälineitä ja varusteita treenisi optimointiin riippumatta siitä, treenaatko kuntosalilla vai kotona.


Treenivälineet omalta Actly-brändiltämme

Kun valitset Actlyn, voit olla varma siitä, että saat kotiisi huolellisesti valitut tuotteet, jotka on suunniteltu sinulle sopiviksi riippumatta liikuntalajista ja siitä, oletko aloittelija vai kokenut konkari. Löydät valikoimasta muun muassa:

  • Hyppynarut – Sen lisäksi, että hyppynaru on erinomainen tapa lämmitellä, se sopii sinulle, joka etsit yksinkertaista ja hauskaa harjoitusta. Actlyn hyppynarussa on ergonomiset kahvat ja sisäänrakennettu laskuri.
  • Vetoremmit – Jos haluat tuoda enemmän kontrollia erittäin raskaiden painojen nostoon, on aika hankkia vetoremmit. Actlyn vetoremmit on valmistettu kestävästä puuvillasta ja niissä on säädettävät kiristysnyörit.
  • Rannetuet – Actlyn rannetuella voit tehdä harjoittelusta vakaampaa ja samalla vähentää myös loukkaantumisen riskiä. Niissä on yksinkertainen tarranauhalukko ja sama koko sopii sekä miehille että naisille.