Kategoriat
Suodata
Järjestä

Tuotteita ei löytynyt tässä kategoriassa

Katso kaikki sisältä Goodlife
Goodlife-brändi on kasvanut vauhdilla viimeisten vuosien aikana ja sillä on tuotantoa nyt jo peräti kahdeksassa maassa. Liikeideana on käyttää parhaita raaka-aineita ja mahdollisimman yksinkertaisia reseptejä. Lopputulos ovat erittäin maukkaat välipalatuotteet, jotka ravitsevat ja tarjoavat upeita makuelämyksiä.

Goodlifen maistuvat patukat

Goodlife on panostanut erityisesti proteiinipatukoihin, jotka löytyvät myös meidän valikoimastamme. Makuvaihtoehtoina ovat muun muassa Caramel Coco sekä Salted Caramel, joka sisältää vain vähän sokeria. Voit ostaa patukoita yksittäin, vaikka kokeilumielessä, tai 15 kappaleen laatikoissa. Laatikko on kätevä ostos, etenkin jos tapanasi on nauttia välipaloja treenien yhteydessä tai työpaikallasi. Pidä toimistolla tai kotonasi laatikkoa, josta sinun on helppo napata välipalapatukka tarpeen tullen.

Runsaasti proteiinia

Kaikki Goodlifen patukat sisältävät runsaasti proteiinia ja ne sopivat erityisesti niille, jotka haluavat lisätä tai ylläpitää kehonsa lihasmassaa. Koska proteiini on yksi tärkeistä kehon rakennusaineista, etenkin kovaa harjoittelevat tarvitsevat ylimääräistä proteiinia päivittäin. Ja mikä olisikaan herkullisempi tapa lisätä proteiinin saantia kuin Goodlifen tuotteiden avulla.

Kun tilaat tuotteet meiltä, saat aina ilmaisen toimituksen yli 499 SEK:n tilauksiin!