30 päivän palautusoikeus

Maksa Qlirolla

Hintatakuu

Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin

Maksa laskulla ilman kuluja

Ilmainen palautus
VAATTEIDEN POISTOMYYNTI!

Lisäravinneopas

Tässä on luettelo yleisimmistä tavoitteista sekä miehille että naisille. Oppaamme avulla löydät helposti ja kätevästi oikeat tuotteet napsauttamalla sopivaa tavoitetta ja jatkamalla sieltä eteenpäin.

Lisäravinneopas

Tässä on luettelo yleisimmistä tavoitteista sekä miehille että naisille. Oppaamme avulla löydät helposti ja kätevästi oikeat tuotteet napsauttamalla sopivaa tavoitetta ja jatkamalla sieltä eteenpäin.

GAAM-uutuudet

Valitse treenimuotosi

Meillä kaikilla on erilaisia treenitavoitteita. Täältä saat meiltä Protein Companyn tiimiltä vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua lajissasi.

Suosituimmat tuotteet

Shop Instagram

Tägää @proteincompany.fi Instagramissa, niin sinulla on mahdollisuus saada kuvasi esille sivuillemme.

Kuukauden Golden Deals!

7 tärkeää vitamiinia ja ravintolisää naisille

7 tärkeää vitamiinia ja ravintolisää naisille

2024-05-15
Monia tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita löytyy jo todennäköisesti kylpyhuoneesi kaapista, mutta joskus naisten keho tarvitsee erityisiä ravintolisiä pysyäkseen vahvana ja terveenä.Mutta niin monenlaisia ravintolisiä ja brändejä naisille markkinoilla, voi olla vaikea päättää, mitkä vitamiinit sinun todella tarvitsee.Tässä artikkelissa käymme läpi 7 tärkeää ravintolisää naisille!
7 kärki miten aloittaa juokseminen

7 kärki miten aloittaa juokseminen

2024-05-06
Oletko valmis aloittamaan juoksijan elämäsi? Ehkä olet aina halunnut kokeilla juoksemista, mutta et ole ollut varma, mistä aloittaa, tai ehkä haluat kokeilla jotain uutta. Joka tapauksessa, jos olet päättänyt aloittaa juoksemisen, ensimmäiset askeleet voivat tuntua pelottavilta. Tässä artikkelissa jaamme seitsemän parasta vinkkiämme auttaaksemme sinua aloittamaan juoksun!
Kaikki mitä tarvitset tietää betakaroteenista

Kaikki mitä tarvitset tietää betakaroteenista

2024-04-30
Monet puhuvat betakaroteenista. Sen saaminen on tullut todelliseksi terveystrendiksi ja näyttää olevan itsestäänselvä valinta kesän rusketusta varten. Se on hyväksi iholle, silmille, kognitiiviselle toiminnalle ja myös hiuksille. Lisäksi voi olla haaste löytää markkinoiden paras betakaroteenilisä, kun erilaisia vaihtoehtoja on saatavilla. Tässä käymme läpi, mitä betakaroteeni itse asiassa on, ja kaiken mitä sinun tarvitsee tietää sen terveysvaikutuksista!
Paras Ashwagandha - Testivoittaja 2024

Paras Ashwagandha - Testivoittaja 2024

2024-04-26
Elävä terveysmaailma kohtaa nykyaikaiset elämäntavat, missä perinteiset lääkkeet kohtaavat modernit elämäntavat, on superkasvi tehnyt nimensä - Ashwagandha. Olet varmasti kuullut monista eduista, joita saat käyttämällä ashwagandhaa sisältäviä ravintolisiä. Mutta kaikkien vaihtoehtojen joukossa, mikä ashwagandha-tuote on oikeasti paras? Olemme vertailleet neljää suosittua tuotetta - GAAM, Elexir Pharma, Elit Nutrition ja Olimp Sport Nutrition - selvittääksemme tämän.

Asiakkaamme rakastavat meitä!

Lue arvostelumme Trustpilot. Saamme kuulla usein, että meillä on supernopeat toimitukset ja reilut ehdot. Helppo sanoa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat oikeasti meistä:

Lisäravinteet verkosta Protein Companylta

Proteincompanylta löydät lisäravinteita useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä. Treenaatpa sitten voimaharjoittelua korkealla tasolla tai käytät lisäravinteita terveellisenä täydennyksenä arkielämässäsi, me tarjoamme parhaat tuotteet sinulle, joka panostat terveyteen ja liikuntaan.

Yksi Suomen johtavista verkkokaupoista

Proteincompany on yksi Suomen johtavista verkkokaupoista, josta löydät lisäravinteita, terveysravintolisiä, treenivaatteita ja treenivälineitä. Tarjoamme laajan valikoiman terveystuotteita, vaatteita ja välineitä useilta johtavilta tuotemerkeiltä, ​​jotta löytäisit omat suosikkisi valikoimastamme.

Oikeanlaiset lisäravinteet treeniisi

Meillä on suuri valikoima laadukkaita tuotteita ja välineitä, jotka maksimoivat treenisi vaikutukset, onpa kyse sitten voimaharjoittelusta tai kuntoharjoittelusta. Valittavanasi on lisäravinteita ja luontaistuotteita, jotka voivat auttaa sinua palautumisen ja lihasenergian kanssa. Tehosta treeniäsi ja tee siitä hauskaa saavuttamalla tuloksia nopeammin.

Edulliset lisäravinteet ja nopea toimitus

Meillä on hintatakuu, mikä tarkoittaa, että takaamme sinulle aina markkinoiden parhaan hinnan. Meillä on aina nopeat ja sujuvat toimitukset, ja jos tilaat yli 59 eurolla, tilauksesi toimitus on myös maksuton.

Suomenkielinen asiakaspalvelu

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

Varasto Suomessa